Welkom bij MOOI Institute, de PMU specialist in Rotterdam op het gebied van permanente make-up. Wij hebben ons de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in het zetten van permanente make-up, of het nu de wenkbrauwen, ogen zijn of de lippen. Wij hebben honderden klanten met een tevreden resultaat terug mogen zien voor de nabehandelingen. Door de ruime ervaring durven wij ons specialist in permanente make-up in Rotterdam te noemen. U kunt MOOI Institute kennen van Lifestyle Magazine en van tv (RTL 5 en RTL 4). Door Trendalert en Freshhh zijn wij uitgeroepen tot de top 10 beautysalons van Rotterdam.

Binnen ons salon bieden wij verschillende behandelingen aan. Op deze pagina richten wij ons vooral op de permanente make-up oftewel microblading.

Wat kunt u van ons verwachten

  • Veiligheid en hygiënisch werken volgens de GGD richtlijnen
  • Kosteloos en geheel vrijblijvend consult, waarbij uw wensen uitvoerig besproken worden
  • Zeer ervaren huidspecialist met alle kennis van de huid
  • Gebruik van de nieuwste technieken
  • Ervaren BIG-geregistreerd zorgprofessional in huis voor medisch advies
  • 100% garantie tegen afstoten van pigment
  • Wij gaan door tot u tevreden bent met het resultaat zonder extra kosten
  • Gratis nabehandelingen (touch-up)
  • Gratis nazorgpakket
  • Eenvoudig en online afspraken maken

Microblading

Ben je het zat om iedere dag je wenkbrauwen te tekenen en wil je dat je wenkbrauwen er altijd goed uitzien. Met de nieuwste technieken heb je op elke moment van de dag een natuurlijk en volle wenkbrauwen. Of je nou net wakker bent, op vakantie en zelfs tijdens het sporten. Dat kan met semipermanente make-up behandelingen. Wij zijn gespecialiseerd in het zetten van permanente make-up met een bijzonder natuurlijke uitstraling. Ben je benieuwd wat microblading of permanente make-up is? Lees het hieronder verder:

Wat is microblading of permanente make up (PMU) ?

Om te beginnen wordt het beoogd resultaat eerst helemaal in goed overleg met een potlood nagetekend en opgemeten. Wanneer u helemaal tevreden bent met het vorm start de behandeling. Vervolgens gaat de PMU specialist met een manuele pen met steriele, ultradunne naaldjes aan de slag. Met een vegende beweging middels de hairstroke techniek, natuurlijke pigmenten aangebracht onder de huid aangebracht. In de ‘krasjes’ die in de huid ontstaan blijft pigment achter. Uiteindelijk geeft het een prachtig en natuurlijk effect. De behandeling duurt ongeveer 2,5 uur. De kleur vervaagt langzaam na één tot drie jaar, vanwege de cel vernieuwing van het lichaam. Dit is een belangrijk verschil met het tatoeëren van de wenkbrauwen, waarbij de pigmenten niet verdwijnen. Permanent make up of PMU wordt in twee behandelingen gezet. De tweede behandeling, oftewel de nabehandeling, vindt ongeveer 6 weken na de eerste behandeling plaats. Bij deze behandeling kunnen nog eventuele correcties worden aangebracht aan de vorm en de kleur. 

Tot slot informeren wij u graag over een meest gestelde vraag: is permanente make-up pijnlijk? Het antwoord is dat de behandeling niet pijnlijk is. Op voorschrift van ons arts kunnen wij u een verdovend créme (Emla) aanbieden. De een ervaart de krasjes die in de huid worden aangebracht als pijn, terwijl een ander het als een gekriebeld aanvoelt op de huid. Wij laten de keuze geheel aan u over en zullen dit tijds de intake met u uitvoerig bespreken. Indien gewenst zullen wij het te behandelen gebied tijdelijk verdoven met de créme. Vooraf aan de behandeling nemen wij de tijd om de verdoving te laten inwerken.

Touch-up

Wij spreken pas van permanente make-up wanneer deze in het begin en later regelmatig wordt bijgehouden. Wat is touch-up? het bijhouden van de permanente make-up techniek wordt touch-up genoemd. Gedurende nabehandeling zorgen wij er voor dat de permanente make-up bijgewerkt wordt, anders zal het op den duur vervagen. Gelukkig maken wij gebruik van hoogwaardige producten waardoor pigmenten langer blijven. Gemiddeld blijft het pigment na de laatste touch-up ongeveer 1,5 – 2 jaar goed. Mocht u na 1,5 jaar besluiten om uw permanente make-up bij te werken, dan kunt u tegen een gereduceerd tarief een nieuwe afspraak inplannen. In sommige gevallen kan het nodig zijn een extra touch-up sessie in te plannen om het resultaat mooi te houden. Dat kan in een van de volgende gevallen: zwangerschap of bepaalde huidaandoeningen. Vraag tijdens de intake naar aanvullende informatie bij ons PMU specialist.

Veelgestelde vragen over de permanente make-up kunt hier op de volgende pagina vinden: veelgestelde vragen
Permanente make-up lipliner
Lip pigmentatie
Previous
Next