Wat is een manicure behandeling?

Het woord manicure behandeling is afkomstig uit het latijn. Het woord is opgedeeld in twee latijnse woorden: hand (manus) en verzorgen (curere). Een manicure behandeling is daarom ook gefocust op het verzorgen van jouw nagels en handen. Tijdens een manicure behandeling worden uw nagelriemen teruggeduwd en verzorgd, de nagels worden gevijld, gepolijst, gelakt en de handen worden gereinigd en ingesmeerd met een verzorgende crème.

WAT KUNT U VAN ONS VERWACHTEN?

Verzorging handen

Wist u dat mooie nagels en verzorgde handen bijdragen aan een zelfverzekerde indruk? Na uw gezicht en hals, zijn handen het meest zichtbare deel van het lichaam. Elke dag stellen wij de handen bloot aan zon, kou, wind en water. Door invloeden van buitenaf, drogen uw handen uit, voelen pijnlijk, ruw of beschadigd aan. Handen verraden ook sneller uw ware leeftijd. Als hier de huidveroudering toeslaat, zal als eerste vaak een toename van pigmentvlekken en verschrompeling van de huid waarneembaar zijn. Een manicure behandeling biedt een goede verzorging voor jouw handen.

Verschillende manicure behandeling 

Naast een goede verzorging van de handen, is het ook belangrijk om uw nagels goed te onderhouden, hiervoor kan een manicure goed dienen. Naast het verzorgen van de nagelriemen, het verwijderen van losse velletjes en het vijlen van een mooi model van de nagels, worden er natuurlijk ook problemen aangepakt tijdens een manicure. Hierbij moet u denken aan nagels die ribbels vertonen en nagels die afbreken/buigen.

MOOIInstitute biedt verschillende varianten van de manicures en pedicure behandelingen aan. Van een snelle en korte manicure tot een ontspannen PRO Spa manicure. Een manicure is uit te breiden met een massagegelpolish/gellak (uitharding onder de led lamp) nagellak.

Bij MOOIInstitute bieden wij de volgende manicures aan:

  • Manicure met nagellak
  • Manicure met gellak
  • Manicure met shellak
  • Mini manicure
  • French manicure

Mini manicure behandeling

Een mini manicure is een manicure van korte duur, maar bevat wel alle handelingen die essentieel zijn bij een manicure. Tijdens een mini manicure kan u het volgende verwachten: 

  • Handen reinigen en desinfecteren
  • Nagels vijlen
  • Verzorgen van de nagelriemen

Afspraak maken manicure behandeling

Wilt u een manicure afspraak inplannen? U kunt via onze site makkelijk een afspraak online inplannen. Kies de juiste behandeling en kies vervolgens een datum en tijd die voor jou schikt.