Wat is een manicure behandeling?

Op zoek naar dé beautysalon voor jouw manicure behandeling in Rotterdam? Bij Mooi Institute bieden we professionele manicure behandelingen aan om de nagels en handen van onze klanten te verzorgen en te verfraaien. Onze behandelingen zijn bedoeld om de nagels en huid rond de nagels te versterken en te verzorgen, en om de handen en nagels er stralend uit te laten zien. Tijdens onze manicure behandelingen knippen, vijlen en vormen we de nagels, verwijderen we dode huidcellen en hydrateren we de huid rond de nagels. We bieden ook de optie om nagelstickers of nagellak aan te brengen voor een extra verfraaiing. Onze professionele stylisten zullen met u samenwerken om de behandeling te personaliseren en te zorgen dat u met stralende, verzorgde nagels en handen naar huis gaat. Het woord manicure behandeling is afkomstig uit het latijn. Het woord is opgedeeld in twee latijnse woorden: hand (manus) en verzorgen (curere). Een manicure behandeling is daarom ook gefocust op het verzorgen van jouw nagels en handen. Tijdens een manicure behandeling worden uw nagelriemen teruggeduwd en verzorgd, de nagels worden gevijld, gepolijst, gelakt en de handen worden gereinigd en ingesmeerd met een verzorgende crème.

WAT KUNT U VAN ONS VERWACHTEN?

Verzorging handen

Wist u dat mooie nagels en verzorgde handen bijdragen aan een zelfverzekerde indruk? Na uw gezicht en hals, zijn handen het meest zichtbare deel van het lichaam. Elke dag stellen wij de handen bloot aan zon, kou, wind en water. Door invloeden van buitenaf, drogen uw handen uit, voelen pijnlijk, ruw of beschadigd aan. Handen verraden ook sneller uw ware leeftijd. Als hier de huidveroudering toeslaat, zal als eerste vaak een toename van pigmentvlekken en verschrompeling van de huid waarneembaar zijn. Een manicure behandeling biedt een goede verzorging voor jouw handen.

Verschillende typen manicure behandeling 

Naast een goede verzorging van de handen, is het ook belangrijk om uw nagels goed te onderhouden, hiervoor kan een manicure goed dienen. Naast het verzorgen van de nagelriemen, het verwijderen van losse velletjes en het vijlen van een mooi model van de nagels, worden er natuurlijk ook problemen aangepakt tijdens een manicure. Hierbij moet u denken aan nagels die ribbels vertonen en nagels die afbreken/buigen.

MOOIInstitute biedt verschillende varianten van de manicures en pedicure behandelingen aan. Van een snelle en korte manicure tot een ontspannen PRO Spa manicure. Een manicure is uit te breiden met een massagegelpolish/gellak (uitharding onder de led lamp) nagellak.

Bij MOOIInstitute bieden wij de volgende manicures aan:

 • Acrylnagels
 • Biab nagels
 • Manicure met nagellak
 • Manicure met gellak
 • Manicure met shellak
 • Mini manicure
 • French manicure
 • En nog veel meer!

Mini manicure behandeling

Een mini manicure is een manicure van korte duur, maar bevat wel alle handelingen die essentieel zijn bij een manicure. Tijdens een mini manicure kan u het volgende verwachten: 

 • Handen reinigen en desinfecteren
 • Nagels vijlen
 • Verzorgen van de nagelriemen

Onze professionele stylisten zullen met je samenwerken om de behandeling te personaliseren en te zorgen dat je naar huis gaat met stralende, verzorgde nagels en handen. We bieden ook verschillende extra behandelingen aan, zoals handmassages, om je manicurebehandeling helemaal compleet te maken. Boek vandaag nog een afspraak voor een manicure behandeling bij onze schoonheidssalon en laat je handen en nagels stralen.

Afspraak maken manicure behandeling

Wilt u een manicure afspraak inplannen? U kunt via onze site makkelijk een afspraak online inplannen. Kies de juiste behandeling en kies vervolgens een datum en tijd die voor jou schikt.