Alles wat je moet weten over een lashlift

Lashlift is een behandeling waarbij de wimpers als ware een permanent krijgen en dus een mooie krul – perfect als je wimperextensions en mascara wilt vermijden! De behandeling werkt ongeveer hetzelfde als een browlift, het opent de ogen en geeft een levendiger uiterlijk, terwijl de illusie van langere en vollere wimpers wordt gecreëerd. Deze behandeling is dus geen eyeliner behandeling.

WAT KUNT U VAN ONS VERWACHTEN?

Wat is een lashlift?

De oogcontour wordt schoongemaakt om make-up en onzuiverheden te verwijderen en de krul word gekozen op basis van de wimperlengte en voorkeur van de klant. De wimpers worden met lijm bevestigd om ze op hun plaats te houden. De permanentvloeistof wordt aangebracht vanaf de wortel tot het midden van de wimpers en laat het ongeveer 10 minuten intrekken, afhankelijk van de dikte van de wimpers. Vervolgens wordt de permanentvloeistof voorzichtig verwijderd met een droog wattenstaafje.

De neutraliserende vloeistof wordt vanaf de wimperwortel naar het midden van de wimper
aangebracht en tien minuten laten inwerken. Vervolgens wordt de neutraliserende vloeistof voorzichtig verwijderd met een droog wattenstaafje. Als de klant wil, kunnen de wimpers geverfd worden om donkere en gedefinieerde wimpers te krijgen – ook aanbevolen voor donkere wimpers om een mascara-effect te krijgen, maar ook omdat de wimpers aan het einde dunner zijn. De behandeling eindigt met een verzorgende keratine behandeling om de wimpers te versterken Een wimperbehandeling duurt gewoonlijk tussen de 45-75 minuten per klant.

Doet het pijn?

Nee helemaal niet! De behandeling is volledig pijnloos en zeer ontspannend.

Waardoor krullen de wimpers?

De krul wordt gecreëerd door de permanentvloeistof en het borsteltje waarmee de krul wordt ingezet.

Hoe lang blijven de resultaten van een lashlift behandeling?

De resultaten blijven doorgaans zes tot acht weken zitten.

Waar moet je op letten voor de behandeling?

  • Draag bij voorkeur geen make-up
  • Draag geen contactlenzen

Waar moet je op letten na de behandeling?

Als je de eerste 24 uur niet voorzichtig bent met je wimpers, kan de permanent zakken en een slecht resultaat geven. Daarom is het erg belangrijk om na een Lashlift behandeling na te denken over de bovenstaande stappen omdat het vocht nog steeds wordt verwerkt tijdens de eerste dag. Zorg ervoor dat je:
• Niet in je ogen wrijft
• Wees voorzichtig rond de ogen
• Vermijd make-up, douchen, stoom en warmte gedurende de eerste 24 uur
• Gebruik geen sterke make-upremover
• Vermijd waterproof mascara
• Gebruik olievrije producten rondom de ogen

Kun je mascara gebruiken na een Lashlift ?

Absoluut! Vergeet niet om make-up de eerste dag na de behandeling te vermijden, zodat de permanent zich goed kan vestigen. Zodra de eerste 24 uur zijn verstreken, is het gebruik van mascara prima. Probeer het gebruik van waterdichte mascara te vermijden om het resultaat of de duurzaamheid van de Lashlift niet te verminderen. Hoe minder je de wimpers belast, hoe langer
ze meegaan.

Welk resultaat kun je verwachten?

Met een wimperbehandeling kun je natuurlijk gekrulde wimpers verwachten die de ogen doen opvallen en een levendiger uiterlijk geven. Met behulp van de Lashlift kun je mascara helemaal overslaan en je s’ ochtends toch goed voelen.

Hoe vaak kun je een Lashlift doen?

Na ongeveer zes tot tien weken is het oké om een nieuwe Lashlift te doen. Het is belangrijk om ze niet te dicht op elkaar te doen, zodat ze niet op de wimpers slijten. Elke persoon verliest ongeveer drie tot vijf wimpers per dag. Door zes tot tien weken te

 
 
 

Lashlift behandeling inplannen

Wilt u een lashlift afspraak maken? U kunt via onze site makkelijk een online afspraak inplannen. Kies de juiste behandeling en kies vervolgens een datum en tijd die voor u schikt.