Wat is HydraFacial™ The best skin of your life

De behandeling voelt aan als een “vochtige stofzuiger” die zeer aangenaam over de huid gaat. De gepatenteerde serums die gebruikt wordt tijdens de behandeling verweekt de dode huidcellen en onzuiverheden waar deze gelijktijdig worden uitgezogen uit de huid. Met de technologie van HydraFacial wordt de barriere van de huid al direct voelbaar verbeterd. Het mooiste resultaat raden we je aan om deze behandeling elke 4 weken te herhalen. Want elke 28 dagen vernieuwen de huidcellen zich en begint je huid weer te verstoppen. Dit zorgt ervoor dat je thuisproducten minder goed werken en je huid minder zal stralen. De behandeling is volledig pijnloos en geeft meteen een mooi zichtbaar en voelbaar resultaat. 

 

Hoe gaat een HydraFacial behandeling te werk?

Een behandeling bestaat uit drie stappen met een duur van 45 minuten met onmiddelijke en langdurige resultaat die je al direct kunt zien en voelen! De behaling reinigt, peelt, voedt, voert extracties uit en hydrateert tegelijkertijd door een gepanteerd Vortex-Fusing. Tijden de behandeling krijgt de huid insluizing van hoogwaardige mineralen en voedingsstoffen zoals antioxidanten, lichaamseigen peptiden en hyaluronzuur.

 

Stap 1: reiniging en peeling

Tijdens de behandeling wordt een nieuwe huidlaag blootgelegd met een zachte reiniging, vervolgd door een milde exfoliëring.

 

Stap 2: extractie en hydratatie

Onzuiverheden worden verwijderd uit poriën met pijnloze zuigkracht van de HydraFacial tip. Deze stap wordt afgerond met intense hydratatie die de dorst van de huid lest.

Stap 3: gepersonaliseerd booster

Hier wordt afhandelijk van de huidtype gebruik gemaakt van een kalmerend serum om de huid voor te bereiden op de volgende stap. Hier wordt gebruik gemaakt van LED-lichtterapie waar wij ons zullen richten op anti-aging, roodheid en het verstevigen van de huid (collagenen) of eventueel doden van de bacterien. Bij elke huidtype maken wij gebruik van een ander LED-licht. Den daarbij aan acné huid waar blauwe LED-licht wordt toegepast om de talproductie en bacterien te doden. 

 

Stap 4: insluizen en beschermen van de huid

Bij de laatste stap wordt de huid met Vortex-Fusing verzadigd met antioxidanten, hyaluronzuur en peptides voor een gezonde groed

 

Alleen HydraFacial™ Elite maakt gebruik van een gepatenteerde technologie gecombineerd met voedende ingrediënten om een onmiddellijk stralende huid te bekomen. De HydraFacial™ serums richten zich specifiek op huidproblemen zoals uv-schade, zwarte en witte puntjes, verwijde poriën, acne, pigmentvlekken, oneffen teint of textuur, vroegtijdige verouderingslijntjes en rimpels. Herhaaldelijke behandelingen helpen om de gezondheid van de huid te herstellen.

HydraFacial richt zich op

Voor wie is HydraFacial geschikt?

De Hydrafacial is geschikt voor ieder huidtype! Voor iedereen die zijn of haar huid in een optimale huidconditie wil krijgen. Zelfs de meest gevoelige huiden kunnen de behandeling verdragen. Ook onder de mannen is het een erg populaire behandeling. De Hydrafacial is een veilige behandeling.

Wanneer zie ik resultaat?

De huid is na een HydraFacial behandeling al direct zichtbaar en voelbaar verbeterd en de ‘glow’ blijft bij de meeste klanten gemiddeld 7 tot 14 dagen aanhouden. Zelfs langer met de juiste producten voor thuisgebruik. Deze behandeling is perfect voordat u naar bijvoorbeeld een speciaal gelegenheid of een feest gaat en ook om de gezondheid van uw huid optimaal te behouden. Vraag een van onze specialisten hierover voor het beste advies. De huidverjonging is blijvend, gezien de productie nog tot drie maanden lang aanhoudt en ook het verouderingspatroon zal verminderen. Een HydraFacial behandeling kan ook gecombineer worden met een lasergenesis behandeling

 

Soorten behandelingen

  • Platinum HydraFacial
  • Deluxe HydraFacial
  • Signature HydraFacial
  • Gepersonaliseerde booster

HydraFacial behandeling inplannen

Wilt u een HydraFacial afspraak maken? U kunt via onze site makkelijk een online afspraak inplannen. Kies de juiste behandeling en kies vervolgens een datum en tijd die voor u schikt.