Permanente make up

Welkom bij MOOI Institute, de PMU specialist in Rotterdam op het gebied van permanente make up. Wij hebben ons de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in het zetten van permanente make-up, of het nu de wenkbrauwen, ogen zijn of de lippen. Wij hebben honderden klanten met een tevreden resultaat terug mogen zien voor de nabehandelingen. Door de ruime ervaring durven wij ons specialist in permanente make-up in Rotterdam te noemen.

U kunt MOOI Institute kennen van Lifestyle Magazine en van tv (RTL 5 en RTL 4). Door Trendalert en Freshhh zijn wij uitgeroepen tot de top 10 beautysalons van Rotterdam.

Slider eyeliner

WAT KUNT U VAN ONS VERWACHTEN?

Hoe wordt permanente make up aangebracht?

Wij werken met een ultrafijne naalden die met behulp van een apparaat het pigment aanbrengt. Uiteraard wordt gedurende behandeling alle veiligheidsvoorschriften en hygiënemaatregelen van de GGD opgevolgd. Het pigment wordt onderhuids door middel van fijne bewegingen aangebracht. Indien gewenst brengen wij eerst een verdovende zalfje aan om minder pijn tijdens de behandeling te ervaren.

Voor wie is permanente make up geschikt?

Vrijwel iedereen kan voor een pmu behandeling kiezen. De behandeling is ook geschikt voor mensen met Alopecia areata of haaruitval als gevolg van medicatie of een andere aandoening. Daarnaast kiezen veel vrouwen voor permanente make-up ogen en eyeliner omdat met een kleine behandeling je make-up altijd goed zit. Je bent ’s ochtends minder tijd kwijt met het aanbrengen van cosmetica. En dan zeker als men niet handig is met het aanbrengen van de make-up.  Wij zien in de praktijk dat ook veel sporters voor de permanente make-up kiezen. Je hoeft je immers geen zorgen te maken over het uitlopen van je make-up in het zwembad, aan het strand, duiken of in de sauna. Daarnaast biedt permanente make-up interessante mogelijkheden als men allergisch is voor ingrediënten van cosmeticaproducten. De door ons gebruikte producten zijn hypo-allergeen en zijn van hoogwaardige kwaliteit.