Bindweefselmassage gezicht en decolleté met cupping

Bij ons geniet je van een exclusieve bindweefselmassage met cupping, een vorm van massagetherapie die tot diep in de huid doordringt. Het versterkt de natuurlijke schoonheid en jeugdigheid van je gezicht en decolleté. Onze behandelingen zijn zorgvuldig ontworpen om je huid een boost en een stralende gloed te geven. Na de behandeling ziet je huid er gelift en verfrist uit. De natuurlijke glow die je krijgt, komt door de verbeterde bloedcirculatie en de stimulatie van nieuwe celgroei. Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. 

WAT ZIJN DE VOORDELEN?

Wat is een bindweefselmassage met cupping?

Bij Mooi Institute bieden we een verjongende bindweefselmassage voor het gezicht, die gebruik maakt van de traditionele cupping techniek. Deze oude methode verbetert de gezondheid en uitstraling van je huid op natuurlijke wijze. Door middel van kleine, zachte siliconen of glazen cups die op het gezicht worden geplaatst, creëren we een zachte zuigkracht (vacuüm) dat de bloedsomloop en lymfedrainage stimuleert. Dit stimuleert de doorbloeding en activeert de lymfestroom, wat essentieel is voor het afvoeren van afvalstoffen en het verminderen van vochtophopingen.

De bindweefselmassage gezicht staat bekend om haar kalmerende werking op het zenuwstelsel en wordt geprezen voor haar vermogen om tekenen van stress en vermoeidheid te verminderen. Tijdens de behandeling wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd, wat leidt tot een zichtbare versteviging van de huid en een vermindering van fijne lijntjes en rimpels. Bovendien helpt deze behandeling bij het verminderen van vocht onder de ogen en kan het zwellingen in het gezicht effectief tegengaan.

Wat is bindweefsel?

Bindweefsel is vergelijkbaar met het cement tussen de stenen van een huis. Door ons hele lichaam verbindt en ondersteunt het organen, gewrichten en spieren. Bindweefsel leidt ook bloedvaten en zenuwen naar de organen en beschermt tegen infecties. Ook hebben de cellen in bindweefsel een grote rol bij het wondgenezingsproces. Het onderhuidse bindweefsel isoleert warmte, slaat energie op en is verantwoordelijk voor het transport van zuurstof, voedings- en afvalstoffen.

Veelgestelde vragen

  • Is de behandeling veilig?

Ja, tijdens de intake wordt gezamenlijk bepaald welke specifieke lichaamsdelen behandeld worden. Onze BIG-geregistreerde zorg professionals staan voor u klaar. Voordat we beginnen met bindweefselbehandeling zullen wij altijd eerst een intake plaatsen met één van onze specialisten. 

  • Is de behandeling pijnlijk?

Hoewel sommige cliënten licht ongemak kunnen ervaren, is de behandeling over het algemeen goed te verdragen en passen we de intensiteit aan jouw comfortniveau aan.

  • Wat zijn de bijwerkingen?

Na de behandeling kan er enige roodheid of zwelling optreden, maar deze symptomen zijn meestal van korte duur en wijzen op de activering van je huid’s natuurlijke herstelprocessen.

  • Hoeveel behandelingen zijn er nodig? 

    Voor optimaal resultaat zijn meerdere bindweefselmassages nodig. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de huidconditie wordt de behandelfrequentie vastgesteld – meestal zes tot twaalf behandelingen. Een kuur bestaat uit één keer per week bindweefselmassage gedurende drie weken, met daarna een rustpauze van drie weken. Vervolgens weer drie weken, één keer per week behandelen. Wanneer nodig kan de bindweefselmassage worden uitgebreid naar twaalf behandelingen.

Bindweefselmassage gezicht voor en na

Ben jij benieuwd naar bindweefselmassage gezicht voor en na foto’s? In de de afbeelding hieronder vind je voor en na foto’s van de bindweefselmassage voor het gezicht en decolleté. Deze beelden tonen de effectieve resultaten en hoe de behandeling eruitziet.

Bindweefselmassage gezicht

Een sessie bindweefselmassage gezicht biedt niet alleen een natuurlijk ‘facelift’-effect maar bevordert ook een diepe ontspanning. De stimulatie van zenuwuiteinden draagt bij aan een verbeterde energiestroom, wat de algehele spanning in het gezicht vermindert en resulteert in een gezonde, natuurlijke gloed. Deze behandeling is een ideale aanvulling op elke gezichtsbehandeling en kan ook als een op zichzelf staande behandeling worden ingepland.

Het is belangrijk dat de bindweefselmassage goed wordt uitgevoerd. De huidspecialiste past een speciale techniek toe, waarbij invloed wordt uitgeoefend op de middelste huidlaag. Door de diepe massage technieken die op het bindweefsel inwerken, vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen) waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing en daarmee samenhangende versteviging uitwerkt.

Wanneer is deze behandeling niet verstandig?

Deze behandeling is niet geschikt voor personen met actieve acne, couperose, een gebruik van bloedverdunners, actieve rosacea, algehele malaise of kanker. Voorafgaand aan de behandeling voeren we altijd een zorgvuldige screening uit om jouw geschiktheid voor de therapie te bepalen.

Plan je bindweefselmassage behandeling

Geniet van de liftende effecten, verminder fijne lijntjes en geef jezelf die prachtige natuurlijke glow die je verdient.