PEDICURE BEHANDELING

Voeten dragen u uw hele leven lang, dus een pedicure is zeker geen overbodige luxe. Je voeten verdienen zeker wat speciale aandacht. Veel mensen denken dat een pedicure gelijk staat aan het laten lakken van de teennagels, maar niets is minder waar. Een pedicure is namelijk veel meer dan dat. Maar wat houdt een pedicure behandeling bij MOOI Institute dan precies in?

Tijdens deze pedicure behandeling kunnen we uw teennagels knippen, de nagelriemen verzorgen, verdikte nagels frezen, likdoorns verwijderen en nog veel meer! Een pedicure behandeling zorgt er dus niet alleen voor dat u mooie verzorgde voeten en nagels heeft, maar verhelpt ook allerlei voetklachten zoals eelt, likdoorns of teennagelproblemen zoals schimmelnagels of kalknagels. Als gespecialiseerd salon beschikken wij over een geavanceerd laser apparaat waar wij de schimmelnagel effectief kunnen behandelen. Heeft u last van schimmelnagel of kalknagel? Maak vrijblijvend een afspraak voor een intake om de kalknagel te laseren.

WAT KUNT U VAN ONS VERWACHTEN?

Spa Pedicure

Onze gediplomeerde pedicure specialisten hebben heel veel ervaring in dit vak en verzorgen verschillende pedicure behandelingen voor u. Van een voeten spa pedicure met bubble, scrub, masker en lotion voor pure ontspanning tot een pedicure met nagels lakken, knippen, frezen, eelt verwijderen en eventuele likdoorns verwijderen. Op het gebied van pedicures bieden wij voor ieder wat wils aan! Staat uw gewenste behandeling niet in onze prijslijst en heeft u andere wensen op het gebied van pedicure? Laat het ons gerust weten, want we luisteren graag naar uw wensen.

Medische pedicure

Geef uw handen en voeten de aandacht die ze verdienen met een manicure– of pedicurebehandeling van MOOI Institute! Uw handen worden dagelijks blootgesteld aan allerlei (schadelijke) stoffen van buitenaf en uw voeten zorgen er iedere dag voor dat u zich kunt voortbewegen. Doordat deze lichaamsdelen dagelijks worden belast is het niet verkeerd om ze af en toe eens lekker in de watten te leggen.

De manicure- en pedicurespecialisten van MOOI Institute zorgen er graag voor dat uw handen en/of voeten weer zijdezacht aanvoelen, verzorgen uw nagels en voorzien ze desgewenst van een mooi kleurtje. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in het verwijderen van eelt, likdoorns en andere ongemakken.

Bent u op zoek naar een professionele beautysalon voor een pedicure in Rotterdam? De manicure- en pedicure specialisten van MOOI Institute verzorgen graag uw pedicure in Rotterdam. Kom in ons beautyhuis in Rotterdam helemaal tot rust of kom gezellig samen met een vriend of vriendin ontspannen en bijkletsen tijdens een pedicure behandeling. Bij MOOI Institute kunt u genieten van een heerlijke verzorgende pedicure en nog veel meer andere behandelingen!

Pedicure behandeling inplannen

Wilt u een BIAB nagels afspraak maken? U kunt via onze site makkelijk een online afspraak inplannen. Kies de juiste behandeling en kies vervolgens een datum en tijd die voor u schikt.