Wat zijn powderbrows?

Powderbrows zijn ingeschaduwde wenkbrauwen. Bij een powderbrow behandeling worden uw wenkbrauwen ingeschaduwd met een pigment dat bij de kleur van jouw wenkbrauwen past. Er wordt op een subtiele manier pigment aangebracht, waardoor het net lijkt alsof u uw eigen wenkbrauwen hebt ingekleurd met wenkbrauwpoeder. Dit geeft een natuurlijk ogend, zacht, poedereffect zonder harde lijnen. De aanzet van de wenkbrauwen worden tijdens de behandeling lichter ingeschaduwd en naar het uiteinde donkerder, waardoor het een mooie overloop heeft. De powderbrows techniek is geschikt voor ieder huidtype.

WAT KUNT U VAN ONS VERWACHTEN?

Voor en na foto’s powderbrows

Ben jij nieuwsgierig naar voor en na foto’s van powderbrows van onze klanten? Bekijk hieronder de fotoslider met voor en na foto’s.

Powderbrows behandeling en nabehandeling

De powderbrows behandeling start met het tekenen van de vorm van de wenkbrauw. De vorm van de wenkbrauwen worden getekend en aangepast, net zolang totdat jij tevreden bent met het beoogde resultaat. Zodra jij tevreden bent met het beoogde resultaat, start de behandeling. Vervolgens gaat de PMU specialist aan de slag. De specialist schaduwt jouw wenkbrauwen in met pigment met behulp van een PMU apparaat. De behandeling duurt ongeveer 2,5 uur.

De kleur vervaagt langzaam na één tot drie jaar, vanwege de cel vernieuwing van het lichaam. Dit is een belangrijk verschil met het tatoeëren van de wenkbrauwen, waarbij de pigmenten niet verdwijnen. Voor powder brows is er een tweede behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen. De tweede behandeling, oftewel de nabehandeling, vindt ongeveer 6 weken na de eerste behandeling plaats. Bij deze behandeling kunnen nog eventuele correcties worden aangebracht aan de vorm en de kleur. Om een blijvend resultaat te behouden raden wij aan om ongeveer na 1 à 2 jaar terug te komen voor een touch-up behandeling. Dit kan tegen een gereduceerd tarief.

Verschil powderbrows and microblading

Het grootste verschil in het resultaat tussen powderbrows en microblading is dat er bij microblading haartjes worden getekend en bij powderbrows wordt de wenkbrauw ingeschaduwd. Powderbrows geeft een poedereffect, terwijl bij microblading er kleine getekende haartjes zichtbaar worden. Powder brows worden net als mircroblading wenkbrauwen aangebracht met een PMU apparaat.

powder brow