Lippigmentatie / PMU lippen

Lippigmentatie, ook wel PMU lippen genoemd, is een vorm van semi permanente make-up. Bij een lippigmentatie behandeling worden de lippen gepigmenteerd door middel van een PMU apparaat door één van onze PMU specialisten. Het PMU apparaat heeft een ultra fijne naald waarmee het pigment wordt aangebracht.

WAT KUNT U VAN ONS VERWACHTEN?

Voor wie is lippigmentatie geschikt?

Met lippigmentatie zien jouw lippen er elk moment van de dag verzorgd en perfect gekleurd uit. Zijn jouw lippen asymmetrisch en wil je graag meer symmetrische lippen? Dan zijn PMU lippen geschikt voor jou. Ook voor mensen die vaak een koortslip hebben gehad is lippegmentatie geschikt. Bij een koortslip kan je lipcontour vervagen en dit is met lippigmentatie makkelijk te corrigeren. Wil jij graag vollere lippen zonder fillers? Smalle lippen kunnen de PMU specialisten optisch voller laten lijken door middel van lippigmentatie. PMU lippen zijn ook geschikt mensen die donkere lippen lichter willen kleuren.

 

Intake gesprek lippigmentatie

Voor de behandeling vindt er altijd een intake gesprek met een PMU specialist plaats. Tijdens dit gesprek zullen er aan de hand van jouw wensen en verwachtingen afspraken gemaakt over de kleur en vorm van de lippen. Een intake gesprek is geheel vrijblijvend.

 

Behandeling en nabehandeling

Voor de lippigmentatie behandeling zal nog een keer de kleur en vorm besproken worden. Zodra je hier helemaal tevreden over bent, zal de behandeling beginnen. Een pmu lippen behandeling duurt gemiddeld 2 tot 2,5 uur en wordt door de meeste mensen als niet pijnlijk beschouwd.
De lippen zullen de eerste paar dagen na de behandeling er zeer donker uitzien en na twee dagen beginnen ze te vervellen, waardoor er vlekken/ongelijkheden ontstaan. Dit is een normaal proces van genezing. Het echte mooie resultaat is pas na twee weken zichtbaar. Pas na de bijwerking is het gewenste resultaat zichtbaar.
Na de eerste behandeling is het aan te raden om ook een tweede behandeling in te boeken voor een langdurig resultaat. Als dit niet gebeurd vervaagd het resultaat al na 3 maanden.

 

Duurzaamheid resultaat

Het resultaat van PMU lippen blijft gemiddeld 3 jaar lang zichtbaar, mits je 2 behandelingen ondergaat. Voor het beste resultaat raden wij je aan om jaarlijks terug te komen voor een nabehandeling.

Voordelen PMU lippen

Lippigmentatie voor en na

Ben jij benieuwd naar de resultaten van lippegmentatie voor en na? Bekijk op onze Instagram pagina een aantal foto’s van onze tevreden klanten die jou al voor zijn geweest.


Lippigmentatie voor donkere lippen

Wil jij jouw lippen een lichtere kleur geven door middel van lippigmentatie? Dat kan met onze één van onze speciale technieken. Deze techniek is bedoeld voor mensen met een koele of donker getinte lipkleur, waarbij wij de kleur kunnen ophelderen en de aanwezig donkere ondertonen in de lippen kunnen neutraliseren. Vaak zijn er voor deze techniek wel meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen.

Bij wie mag geen lippigmentatie toegepast worden?

Waar moet ik rekening mee houden voor- en na de behandeling?

Hoe verloopt het genezingsproces van de lippigmentatie?

Dag 1-3: zeer donker,
Dag 4-10: korsten en vervelling (geen kleur onder de korsten),
Dag 11-28: géén kleur/vorm te zien,
Dag 29-35: lichte kleur te zien
Dag 36-50: kleur en vorm beter zichtbaar,
Na de eerste sessie 30% zichtbaar resultaat
Na bijwerken 70% zichtbaar resultaat

 

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling is voelbaar, maar niet pijnlijk. Wij raden mensen met lage pijngrens aan de mogelijkheden om de pijn te verminderen met ons te bespreken.

 

Zijn de lippen donker na de behandeling?

De lippen zullen de eerste paar dagen er zeer donker uitzien en na twee dagen beginnen ze te vervellen, waardoor er vlekken/ongelijkheden ontstaan. Dit is een normaal proces van genezing en dus geen reden voor paniek. Mooi resultaat is pas na twee weken zichtbaar. Pas na de bijwerking is het gewenste resultaat zichtbaar.

 

Hoelang duurt de behandeling en is het pijnlijk?

Deze behandeling duurt gemiddeld 2 – 2,5 uur. De behandeling wordt beschouwd als niet pijnlijk door de meesten dames.

 

Welke kleur krijgen mijn lippen?

De kleur bespreken we samen tijdens een intakegesprek of alvorens we beginnen met de behandeling.

 

Donkere lippen correctie

Met deze techniek kunnen wij de lippen oplichten. Deze techniek is bedoeld voor mensen met een koele of donkergetinte lipkleur, waarbij wij de kleur kunnen corrigeren en de aanwezige donkere ondertonen in de lippen kunnen neutraliseren. Vaak is er bij deze techniek wel meer behandelingen nodig.

 

Waarom is bijwerken belangrijk?

Na de eerste sessie vervaagt tot 70% van de behandeling. Na het bijwerken van de lippen is dat maar 30%, waardoor het echte eindresultaat pas zichtbaar is na de tweede behandeling. Bijwerken is dus noodzakelijk en verlengt de houdbaarheid van de behandeling. Zonder het bijwerken zal er maximaal tot drie maanden resultaat zichtbaar zijn. Om mooi en blijvend resultaat te behouden, raden wij aan om de PMU lippen één keer per jaar bij te werken.

Maak nu een afspraak voor PMU Lippen