MOOI Institute is hét beautyhuis in Rotterdam waar alles op het gebied van schoonheid samenkomt. Het unieke concept waarmee MOOI Institute werkt biedt klanten een totaalervaring als het om beauty gaat. Onze gediplomeerde medewerkers staan voor u klaar om uw beautywensen in vervulling te laten gaan. Of u nu komt voor een schoonheidsbehandeling, laser ontharen, permanente make-up, pedicure, manicure, nagelstyling of een gezichtsbehandeling: MOOI Institute zal er alles aan doen om u van de perfecte beautyservice te voorzien. Wij zijn in Rotterdam de specialist in permanente make-up en laser ontharing.

Wat MOOI Institute daarnaast uniek maakt, is dat wij duo behandelingen aanbieden. Zou je niet even met je vriendinnen, moeder, dochter en of je partner verwend willen worden? Misschien heb je iets te vieren of wil je soms een dierbare verrassen met iets speciaals. Bij ons, MOOI Institute kan je een complete dag samenstellen met de door jouw gewenste behandelingen voor twee of meerdere personen. U kunt genieten van een spa-pedicure. Dat maakt een afspraak bij MOOI Institute niet alleen praktisch, maar u kunt er meteen een gezellig dagje uit van maken!

Het bedrijf heeft sinds 2019 haar deuren geopend aan Weissenbruchlaan 126 in Rotterdam Hillegersberg. De specialisten die bij MOOI Institute werkzaam zijn, zijn stuk voor stuk gediplomeerd en beschikken over de nodige werkervaring. Ook hebben ze allemaal een cursus gevolgd bij het beautymerk waarmee ze vanuit MOOI Institute werken. Op die manier waarborgen we de kwaliteit van onze diensten en kunnen we onze klanten de beautyservice bieden die zij verdienen. Stap gerust eens binnen in ons beautyhuis en ontdek wat onze experts voor u kunnen betekenen!

Wij hebben honderden klanten met een tevreden resultaat terug mogen zien voor de nabehandelingen. Door de ruime ervaring durven wij ons specialisten in pedicure en manicure een van de beste in Rotterdam te noemen. U kunt MOOI Institute kennen van Lifestyle Magazine en van tv (RTL 5 en RTL 4). Door Trendalert en Freshhh zijn wij uitgeroepen tot de top 10 salons van Rotterdam.

Wist u dat wij ook de laser behandelingen aanbieden? Laser ontharen of huidverbetering middels laser genesis of de plasmapen zijn de nieuwste behandelingen die u kunt boeken bij ons. Maak een afspraak of loop gerust binnen voor een vrijblijvend consult.

 

MOOI Institute
MOOI Institute
242 Google recensies
Chantal Pique
Chantal Pique
2023-08-22
Warm ontvangst…vriendelijke dame voelde mij heel erg welkom en daarbij mooie nagels als service.
Brigitte Maring
Brigitte Maring
2023-08-07
Weer heel tevreden over het resultaat! De microblading behandeling ziet er heel natuurlijk uit!
Nil Duru
Nil Duru
2023-08-01
Very disappointing after Magda’s medical pedicure service. It took about 30 minutes, not sufficient. The lady was hard and had a burn on my heels. She was not soft with her hands. I was expecting medical pedicure, but that was a regular pedicure. Thankfully I was charged with regular pedicure. I am not going there anymore.
Demet Demirci
Demet Demirci
2023-07-21
Super tevreden. Ook heel erg klant vriendelijk. Zeker een aanrader. Perfecte resulataat🤗❤👌
Debby Nelissen
Debby Nelissen
2023-07-19
Fijne pedicure en als bonus ook nog even mijn wenkbrauwen geëpileerd. Zeer tevreden. Direct een nieuwe afspraak voor over 2 weken ingepland.
Jesper Hoek
Jesper Hoek
2023-07-18
Heel vriendelijk
N Moradi
N Moradi
2023-07-17
Ik heb een top ervaring gehad bij Mooi Institute. Ik ben geholpen door Kimia en moet zeggen dat deze meid zeer gepassioneerd en getalenteerd is in haar werk!

Team MOOI Institute

Shaheda

eigenaar

Met veel passie en kennis werk ik in mijn salon, om u met een gerust gevoel in mijn stoel te behandelen. Als huid- en beautyspecialist werk ik aan huidverbetering, laser ontharing en permanente make-up. Door de jaren ervaring weet ik hoe om te gaan met een ieder huidskleur en huidtype. Binnen mijn team werken PMU artiesten, huidtherapeuten, visagisten, schoonheidsspecialisten, pedicure en nagelstylisten; alle experts werken onder één dak met hetzelfde doel: de klant de optimale beautybeleving bieden.

Engy

Nagelstylist/pedicure

Agnes is een zeer ervaren top nagelstyliste en pedicure. Agnes levert haar werkt vakkundig, professioneel en zorgt nog eens voor een prettige sfeer.

Voor Agnes staat de beste voetzorg op de eerste plaats. Daarnaast doet Agnes bijscholing om optimaal te blijven ontwikkelen. Agnes is tevens is ook gespecialiseerd in schimmelnagels. Buiten de medische zorg en de sportzorg bent u ook welkom voor een cosmetische voetbehandeling en/of verzorging. 

Ashley

schoonheidsspecialiste

Balou is een jong, gedreven en enthousiaste schoonheidsspecialiste en nagelstyliste. Door deze ervaring heeft ze de afgelopen jaren vele vrouwen geholpen naar een beter en stralend huid.

Zeliha

Nagelstyliste/pedicure

Zeliha is een jong en gedreven schoonheidsspecialiste met een passie voor beauty. Ze gaat tot het uiterste en zal de mooiste en gewenste resultaat opleveren. Daarnaast is Zeliha een ervaren nagelstyliste.

Navi

Nagelstyliste/Pedicure

Nathalie is een jong, ervaren, gedreven en enthousiaste pedicure en nagelstyliste. Door de lange ervaring heeft weet ze voetklachten snel herkennen. Nathalie werkt nauwkeurig en weet alle klanten tevreden naar huis te sturen. Of u komt voor manicure of pedicuren, zij kan uw beautywensen waar te maken.

Beyza

NAGELSTYLISTE/PEDICURE

Beyza is manicure en pedicure specialist en werkt op de woensdagen bij MOOI Institute. Ze gaat tot het uiterste en zal de mooiste en gewenste resultaat opleveren. Beyza heeft de afgelopen jaren zich sterk gespecialiseerd in nagels.

Locatie

Weissenbruchlaan 126

3054 LS Rotterdam

Openingstijden

09:00 – 18:00
Maandag – Zaterdag

Zondag op afspraak

Contact

Tel: 0622496657
Email: info@mooiinstitute.nl