MOOI Institute is hét beautyhuis in Rotterdam waar alles op het gebied van schoonheid samenkomt. Het unieke concept waarmee MOOI Institute werkt biedt klanten een totaalervaring als het om beauty gaat. Kappers, PMU artiesten, visagisten, schoonheidsspecialisten, nagelstylisten; alle experts werken onder één dak met hetzelfde doel: de klant de optimale beautybeleving bieden.

Wat MOOI Institute daarnaast uniek maakt, is dat het een plek is waar u met het hele gezin naartoe kunt. Als de kinderen in de kappersstoel zitten, kunt u zelf genieten van een spa-pedicure. Dat maakt een afspraak bij MOOI Institute niet alleen praktisch, maar u kunt er meteen een gezellig dagje uit van maken!

Het jonge bedrijf heeft sinds 2019 haar deuren geopend aan Weissenbruchlaan 126. De specialisten die bij MOOI Institute werkzaam zijn, zijn stuk voor stuk gediplomeerd en beschikken over de nodige werkervaring. Ook hebben ze allemaal een cursus gevolgd bij het beautymerk waarmee ze vanuit MOOI Institute werken. Op die manier waarborgen we de kwaliteit van onze diensten en kunnen we onze klanten de beautyservice bieden die zij verdienen. Stap gerust eens binnen in ons beautyhuis en ontdek wat onze experts voor u kunnen betekenen!

 

Wist u dat wij ook de laser behandelingen aanbieden? Laser ontharen of huidverbetering middels laser genesis of de plasmapen zijn de nieuwste behandelingen die u kunt boeken bij ons. Maak een afspraak of loop gerust binnen voor een vrijblijvend consult.