MOOI Institute is hét beautyhuis in Rotterdam waar alles op het gebied van schoonheid samenkomt. Het unieke concept waarmee MOOI Institute werkt biedt klanten een totaalervaring als het om beauty gaat. Onze gediplomeerde medewerkers staan voor u klaar om uw beautywensen in vervulling te laten gaan. Of u nu komt voor een schoonheidsbehandeling, laser ontharen, permanente make-up, pedicure, manicure, nagelstyling of een gezichtsbehandeling: MOOI Institute zal er alles aan doen om u van de perfecte beautyservice te voorzien. Wij zijn in Rotterdam de specialist in permanente make-up en laser ontharing.

Wat MOOI Institute daarnaast uniek maakt, is dat wij duo behandelingen aanbieden. Zou je niet even met je vriendinnen, moeder, dochter en of je partner verwend willen worden? Misschien heb je iets te vieren of wil je soms een dierbare verrassen met iets speciaals. Bij ons, MOOI Institute kan je een complete dag samenstellen met de door jouw gewenste behandelingen voor twee of meerdere personen. U kunt genieten van een spa-pedicure. Dat maakt een afspraak bij MOOI Institute niet alleen praktisch, maar u kunt er meteen een gezellig dagje uit van maken!

Het bedrijf heeft sinds 2019 haar deuren geopend aan Weissenbruchlaan 126 in Rotterdam Hillegersberg. De specialisten die bij MOOI Institute werkzaam zijn, zijn stuk voor stuk gediplomeerd en beschikken over de nodige werkervaring. Ook hebben ze allemaal een cursus gevolgd bij het beautymerk waarmee ze vanuit MOOI Institute werken. Op die manier waarborgen we de kwaliteit van onze diensten en kunnen we onze klanten de beautyservice bieden die zij verdienen. Stap gerust eens binnen in ons beautyhuis en ontdek wat onze experts voor u kunnen betekenen!

Wij hebben honderden klanten met een tevreden resultaat terug mogen zien voor de nabehandelingen. Door de ruime ervaring durven wij ons specialisten in pedicure en manicure een van de beste in Rotterdam te noemen. U kunt MOOI Institute kennen van Lifestyle Magazine en van tv (RTL 5 en RTL 4). Door Trendalert en Freshhh zijn wij uitgeroepen tot de top 10 salons van Rotterdam.

Wist u dat wij ook de laser behandelingen aanbieden? Laser ontharen of huidverbetering middels laser genesis of de plasmapen zijn de nieuwste behandelingen die u kunt boeken bij ons. Maak een afspraak of loop gerust binnen voor een vrijblijvend consult.

 

MOOI Institute
MOOI Institute
148 Google recensies
Nanda Bakker
Nanda Bakker
2022-08-23
Ingrid Overmars
Ingrid Overmars
2022-08-22
Zainab Elhrouz
Zainab Elhrouz
2022-08-09
Super blij met mn huid 😀😀😀 en een hele lieve en zeer bekwame huidtherapeut/ eigenaresse
Lees verder
Ellen Schröder
Ellen Schröder
2022-08-08
Kaoutar Ahassad
Kaoutar Ahassad
2022-08-08
itz-iraz
itz-iraz
2022-07-30
audreywoning
audreywoning
2022-07-27
Ik kom nu een half jaartje bij Shaheda voor verschillende gezichtsbehandelingen. Ik ben onwijs tevreden! Iedere keer weer is het een feestje om te gaan. Het is niet alleen ontspannen, maar écht huidverbetering. Ik zie iedere keer weer meer resultaat. Fijn ook dat ze zoveel innovatieve behandelingen aanbieden. Tot over een paar weekjes weer!
Lees verder
Selina Imamoglu
Selina Imamoglu
2022-07-26
Super fijn geholpen! Ik was zeer op m’n gemak daar. Kan niet wachten op m’n volgende afspraak weer :)) topperddsss!! ❤️❤️
Lees verder
Mae de Bruijn
Mae de Bruijn
2022-07-25
Wim Ubert
Wim Ubert
2022-07-25

Team MOOI Institute

Shaheda

eigenaar

Met veel passie en kennis werk ik in mijn salon, om u met een gerust gevoel in mijn stoel te behandelen. Als huid- en beautyspecialist werk ik aan huidverbetering, laser ontharing en permanente make-up. Door de jaren ervaring weet ik hoe om te gaan met een ieder huidskleur en huidtype. Binnen mijn team werken PMU artiesten, huidtherapeuten, visagisten, schoonheidsspecialisten, pedicure en nagelstylisten; alle experts werken onder één dak met hetzelfde doel: de klant de optimale beautybeleving bieden.

Agnes

Nagelstylist/pedicure

Agnes is een zeer ervaren top nagelstyliste en pedicure. Agnes levert haar werkt vakkundig, professioneel en zorgt nog eens voor een prettige sfeer.

Voor Agnes staat de beste voetzorg op de eerste plaats. Daarnaast doet Agnes bijscholing om optimaal te blijven ontwikkelen. Agnes is tevens is ook gespecialiseerd in schimmelnagels. Buiten de medische zorg en de sportzorg bent u ook welkom voor een cosmetische voetbehandeling en/of verzorging. 

Balou

schoonheidsspecialiste

Balou is een jong, gedreven en enthousiaste schoonheidsspecialiste en nagelstyliste. Door deze ervaring heeft ze de afgelopen jaren vele vrouwen geholpen naar een beter en stralend huid.

Zeliha

Nagelstyliste/pedicure

Zeliha is een jong en gedreven schoonheidsspecialiste met een passie voor beauty. Ze gaat tot het uiterste en zal de mooiste en gewenste resultaat opleveren. Daarnaast is Zeliha een ervaren nagelstyliste.

Nathalie

Nagelstyliste/Pedicure

Nathalie is een jong, ervaren, gedreven en enthousiaste pedicure en nagelstyliste. Door de lange ervaring heeft weet ze voetklachten snel herkennen. Nathalie werkt nauwkeurig en weet alle klanten tevreden naar huis te sturen. Of u komt voor manicure of pedicuren, zij kan uw beautywensen waar te maken.

Beyza

NAGELSTYLISTE/PEDICURE

Beyza is manicure en pedicure specialist en werkt op de woensdagen bij MOOI Institute. Ze gaat tot het uiterste en zal de mooiste en gewenste resultaat opleveren. Beyza heeft de afgelopen jaren zich sterk gespecialiseerd in nagels.

Locatie

Weissenbruchlaan 126

3054 LS Rotterdam

Openingstijden

09:00 – 18:00
Maandag – Zaterdag

Zondag op afspraak

Contact

Tel: 0622496657
Email: info@mooiinstitute.nl