Wat is microneedling?

Een behandeling met de Dermapen is een behandeling waarbij de huid op zachte en gecontroleerde wijze doelgericht en met vooraf bepaalde diepte wordt geperforeerd met zeer fijne naaldjes van chirurgisch staal. 

De huid wordt zo aangezet tot het aanmaken van collageen en elastine.

 

Tijdens de behandeling worden er gecontroleerde beschadigingen in de huid gemaakt. Waarbij de huid aan het oppervlakte intact blijft. Binnenin ontstaat er een gecontroleerde ontstekingsreactie waardoor er een genezingsproces in de huid optreedt. Dit genezingsproces stimuleert op deze manier de natuurlijke productie van collageen en elastine. Wist je dan dat beide stoffen op een natuurlijke manier zorgen voor de versteviging van de huid.

Welke huid heeft baat bij deze behandeling?

Met Microneedling behaal je succesvolle resultaten:

– (acne)littekens

– Een door zon beschadigde huid

– Grove poriën en/of grove huidstructuur. Vaak bij mannen

– Melasma, ook wel zwangerschapsmasker genoemd

– Rimpels en fijne lijntjes

– Cellulitis

– Striae, ook wel striemen genoemd

Huidreactie:

– De huid zal zo na de behandeling roze tot rood kunnen worden. Ook is het mogelijk dat de huid gaat schilferen of licht gaat zwellen. 

– Deze reactie zal ongeveer 2 dagen aanhouden.

– Na de behandeling is er niet direct de maximale resultaat te zien. Dit komt omdat de huid ongeveer 3-4 weken de tijd nodig heeft om collageen aan te maken

Een losse micro-needling behandeling kost €75 euro. Neem je een pakket van meerdere kuren af dan profiteer je uiteraard van een aantrekkelijke korting. 

 

 

Slechts na een behandeling kan je het resultaat halen. Weg met Pigmentatie, grove porieen en acnelittekens. 

 
 
 
Previous slide
Next slide

Voorbereiding van de Micro needling behandeling

Voorafgaand aan de behandeling vindt er altijd een uitgebreid consult plaats. Zo kunnen wij de huid goed beoordelen, en de behandeling daarop aanpassen.