Wat is Browlifting

Browlifting is een van de populairste schoonheidstrends van 2019 en de laatste trend voor het liften van de wenkbrauwen. Deze behandeling geeft de wenkbrauwen tot 6 weken lang een lift en helpt asymmetrische wenkbrauwen (haren die in verschillende richtingen groeien) te corrigeren. Het resultaat? Een mooie wenkbrauwvorm die er naturel maar wild uitziet. Deze behandeling is niet te vergelijken met de PMU wenkbrauwen.

Browlifting werkt op dezelfde manier als een lashlift en is ontworpen om een open blik te creëren. Het proces omvat het liften van wenkbrauwharen met behulp van verschillende crème oplossingen, zodat ze allemaal in de gewenste richting staan, denk bijvoorbeeld maar eens aan Gigi Hadid.

Browlifting voor en na

Heeft u last van wenkbrauw haren die niet naar wens groeien? Dan is browlifting,  ook wel de wenkbrauw lift, brow lamination of fluffy brows genoemd de oplossing. Het reinigen van de wenkbrauwen wordt met een speciale cleanser gedaan. Na het reinigen worden de haartje in de gewenste positie gebracht.

WAT KUNT U VAN ONS VERWACHTEN?

Na de behandeling (24 uur)

  • Houdt de wenkbrauwen droog.
  • Sporten word afgeraden (i.v.m. transpireren).
  • Gebruik geen wenkbrauw styling producten.
  • Kom niet of nauwelijks aan de wenkbrauwen.
  • Kam de haren niet tegen de groei in

Voor wie is browlifiting geschikt

In principe is de browlifting behandeling voor iedereen geschikt, mits u genoeg wenkbrauwharen heeft. Een browlift is ook in staat bij dunne wenkbrauwen volume creëren. Ook voor iedereen die al volle wenkbrauwen heeft kan de browlift behandeling effect hebben. De wildere haartjes worden getemd, waardoor uw wenkbrauwen prachtig in model blijven staan.

Hoelang is browlifting zichtbaar

Het resultaat is 1 tot 3 maanden zichtbaar daarna zal het effect geleidelijk verminderen. Maar dit verschilt per persoon  dit komt door de cyclus van de wenkbrauwharen. Probeer daarnaast met het reinigen van je gezicht niet te veel je wenkbrauwen mee te nemen met intensievere reinigers en/of peelings en breng elke avond een verzorgend wenkbrauwproduct aan met een spoolie (soort schoon mascaraborsteltje).

Browlift behandeling inplannen

Wilt u een browlift afspraak maken? U kunt via onze site makkelijk een online afspraak inplannen. Kies de juiste behandeling en kies vervolgens een datum en tijd die voor u schikt.