Laser Genesis

Laser Genesis herstelt de jeugdigheid van je huid door littekens, rimpeltjes, fijne lijntjes, roodheid, grove poriën, zonbeschadiging en een ongelijkmatige huidtextuur te behandelen. Laser Genesis maakt gebruik van laserlicht dat de middelste laag van uw huid verwarmt. Hierdoor wordt de collageenproductie gestimuleerd en nemen ontstekingen en littekenvorming af. Het resultaat is een gladdere, glanzende huid met een gelijkmatige teint en textuur.

Voor wie: 

Een volkomen veilige en effectieve techniek. Voor alle huidtypes en huidkleuren.

Waarom: 

Verbetering van de huidstructuur, fijne lijntjes, en grove poriën.

 

Behandeling: 

Bestaat uit een kuur van 3 behandelingen. Behandelingen kunnen het hele jaar door gedaan worden. Er is geen downtime met deze behandeling. Er kan worden gekozen voor enkel de laser behandeling of een combinatie van peeling én laser behandeling. Voor een goed advies kunt altijd een vrijblijvend intake afspraak inplannen via onze website.

Wat houd de behandeling in: 

Glycolzuurpeeling in combinatie met de laserbehandeling

Voor huidverbetering is de combinatie van een peeling met een laserbehandeling het meest effectief.

Voor de peeling gebruiken wij de glycolzuur, een fruitzuur met een etsende werking op de huid. Het bovenste laagje huidcellen wordt met dit zuur verwijderd. De huid wordt hierdoor stralender en krijgt een betere teint. 

Na de peeling zal de huid met de laser (Nd:Yag) worden behandeld. Hiermee wordt de diepere huidlaag aangepakt. De laser dringt dieper in de huid door en laat de buitenste huidlaag intact. Zo wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd, waardoor de huid steviger wordt.

Wat voelt u tijdens een Laser Genesis procedure? 

Patiënten omschrijven de procedure vaak als relaxerend en therapeutisch. U voelt een zachte verwarmende laserstraal die over en weer op uw huid beweegt. U kunt onmiddellijk uw normale activiteiten hervatten. Na de behandeling ziet de huid stralend en normaal uit.

 

Waar moet je rekening mee houden in de weken voor de behandeling en tussen de behandelingen?

  • Geen zonnebank
  • Zon vermijden
  • Geen Scrub of peeling


Contra Indicatie: 

Weinig tot geen neveneffecten, in sommige gevallen kan er een lichte roodheid ontstaan die echter binnen een paar uur al verdwenen is.

Laser Genesis is geschikt voor elk huiddtype en alle huidskleuren, zoals ook de huid met veel pigment.

Na de eerste behandeling begint de laser de fijne lijntjes te corrigeren, ongewenste bruine vlekken en roodheid in het gezicht te verminderen, en de algehele gezondheid en het uiterlijk van uw huid te verbeteren. Wij raden meerdere behandelingen aan voor een betere resultaten.