Boldbrows

Boldbrows is een semi-permanente make-up techniek die wordt toegepast om PMU wenkbrauwen aan te brengen. De techniek Boldbrows is slechts één van de PMU technieken die onze specialisten kunnen gebruiken bij het aan aanbrengen van semi-permanente makeup wenkbrauwen. Andere mogelijke opties zijn zijn microblading en powderbrows.

WAT KAN JE VAN ONS VERWACHTEN?

Voor en na foto’s boldbrows

Ben jij nieuwsgierig naar voor en na foto’s van bold brows van onze klanten? Bekijk hier boven de fotoslider met voor en na foto’s.

Wat zijn boldbrows?

De haistroke techniek bold brows is een microblading techniek. Er wordt met behulp van flinterdunne naaldjes, lijntjes met pigment in de vorm van haartjes aangebracht net onder de bovenste huidlaag. Er wordt tijdens de behandeling gekeken naar welke richting jouw wenkbrauw haren opgroeien. De hairstrokes worden in deze richting aangebracht. Deze techniek is speciaal ontwikkeld voor mensen die graag bushy brows willen hebben. Het geeft een niet gestylde en natuurlijk volle wenkbrauw look

Verschil boldbrows en microblading

Boldbrows is ook een microblading techniek in een wat bredere, grove stijl. Het grootste verschil tussen de twee is het uiteindelijke resultaat. Zeker voor mensen die al een wat bredere wenkbrauw vorm heeft is dit een zeer geschikte techniek. Ook is het een geschikte techniek als je graag bushy brows wilt hebben.

Boldbrows behandeling

De behandeling start met het tekenen van de wenkbrauwen. Dit doen we in overleg samen met jou. De wenkbrauwen worden getekend en aangepast, net zolang totdat jij tevreden bent met het beoogde resultaat. Zodra jij tevreden bent met het beoogde resultaat, start de bold brows behandeling. Vervolgens gaat de PMU wenkbrauwen specialist met een manuele pen met steriele, ultra dunne naaldjes aan de slag. Met een vegende beweging middels de hairstroke techniek, worden er natuurlijke pigmenten aangebracht onder de huid. In de ‘krasjes’ die in de huid ontstaan blijft pigment achter. Uiteindelijk geeft het een prachtig en natuurlijk effect. De behandeling duurt ongeveer 2,5 uur.

De kleur vervaagt langzaam na één tot drie jaar, vanwege de cel vernieuwing van het lichaam. Dit is een belangrijk verschil met het tatoeëren van de wenkbrauwen, waarbij de pigmenten niet verdwijnen. Permanente make up of PMU heeft twee behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen. De tweede behandeling, oftewel de nabehandeling, vindt ongeveer 6 weken na de eerste behandeling plaats. Bij deze behandeling kunnen nog eventuele correcties worden aangebracht aan de vorm en de kleur.