InfraLash / Deepliner

Infralash (ofwel deepliner) is dé perfecte oplossing voor wie op zoek is naar een subtiele, permanente eyeliner. Deze techniek plaatst een dun lijntje tussen de wimperhaartjes, waardoor je wimpers voller lijken en je ogen een natuurlijke, frisse uitstraling krijgen. Ideaal voor mensen die weinig make-up dragen en toch willen profiteren van een mooie oogopslag. Infralash is een aanrader voor velen.

infra lash infralash deepliner mooi institute rotterdam schoonheidssalon

WAT KAN JE VAN ONS VERWACHTEN?

Wat doet de Infralash / Deepliner behandeling?

Infralash eyeliner is de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar een subtiele, permanente eyeliner. Wakker worden met perfecte make-up! Deze techniek plaatst een dun lijntje tussen de wimperhaartjes, waardoor je wimpers voller lijken en je ogen een natuurlijke uitstraling krijgen. Ideaal voor mensen die weinig make-up dragen en toch een verzorgde look willen. Tijdens een consult met onze PMU specialist bepaal je samen de gewenste dikte van de lijn, zodat het resultaat precies aansluit bij jouw wensen.

Voor wie is de Infralash / Deepliner behandeling geschikt?

Deze behandeling is voor vrijwel iedereen geschikt. Wij zien in de praktijk dat sporters voor de permanente eyeliner kiezen. Je hoeft je zo immers geen zorgen te maken over het uitlopen van je make-up tijdens het sporten.

Daarnaast kiezen veel vrouwen voor permanente make up eyeliner, omdat met een kleine behandeling je make-up altijd goed zit. Je bent ’s ochtends minder tijd kwijt met het aanbrengen van cosmetica. En dan zeker als men niet handig is met het opbrengen van de make-up. 

Ook is een Infralash eyeliner interessant als je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten in cosmeticaproducten. De door ons gebruikte producten zijn hypoallergeen en zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Tijdens je Infralash / Deepliner behandeling

Wij werken met ultrafijne naalden die met behulp van een apparaat het pigment aanbrengt. Uiteraard wordt gedurende behandeling alle veiligheidsvoorschriften en hygiënemaatregelen van de GGD opgevolgd. Het pigment van de permanent make up eyeliner wordt onderhuids door middel van fijne bewegingen aangebracht. Over het algemeen wordt het aanbrengen van een permanente eyeliner zoals Infralash / Deeplash als niet pijnlijk beschouwd. Voor iedereen bij wie het wel pijn blijkt te doen of voor iedereen die de behandeling spannend vindt, wordt een verdovende zalf aangebracht tijdens de behandeling voor permanente eyeliner.

Infralash / Deepliner genezingsproces

Bij Mooi Institute noemen we het pas Infralash / Deeplash permanente make up als je het regelmatig laat bijwerken. Na de eerste sessie doen we een nabehandeling PMU om ervoor te zorgen dat je permanente eyeliner mooi blijft. We gebruiken topkwaliteit producten, dus je pigmenten blijven langer zitten.

Het pigment van Infralash blijft meestal 1 tot 3 jaar goed, maar na zo’n anderhalf jaar kun je bij ons voordelig een touch-up plannen als je permanente eyeliner vervaagt. Soms moet je na een zwangerschap of bij huidproblemen nog een extra sessie doen om alles mooi te houden. Vraag onze PMU Specialist tijdens de intake gerust om meer info over hoe het allemaal werkt voor en na de behandeling.

 

 

Permanente eyeliner voor en na

Ben jij benieuwd naar de voor- en na resultaten 
van Infralash? Bekijk onze klanten op onze Instagram-pagina!

 

Is permanente eyeliner pijnlijk?

Over het algemeen is het aanbrengen van permanente eyeliner niet echt pijnlijk. De meeste mensen voelen slechts een beetje ongemak. Voor iedereen die toch pijn voelt of de behandeling spannend vindt, gebruiken we een verdovende zalf. Dit maakt de huid een beetje gevoelloos, waardoor alles veel makkelijker te verdragen is. Zo zorgen we ervoor dat je je op je gemak voelt en blij bent met het resultaat.

Verschil Infralash en eyeliner

Een eyeliner tattoo en een PMU eyeliner (bijvoorbeeld Infralash / Deepliner) is vergelijkbaar in uiterlijk. Echter zit er wel degelijk een groot verschil tussen.

    1. Een permanente eyeliner vervaagt langzaam en geleidelijk in de loop der jaren, tenzij je het tussendoor laat bijwerken.
    2. Bij het aanbrengen van een permanente eyeliner wordt speciale inkt gebruikt, waardoor de kleur geleidelijk vervaagt zonder naar rood of blauw te verkleuren, zoals soms gebeurt bij tattoos.
    3. Een permanente eyeliner is minder schadelijk voor je huid en is de behandeling minder pijnlijk.

Plan je Infralash behandeling

Ben je klaar om jouw ogen te laten stralen met onze professionele Infralash / Deepliner behandeling? Maak nu een afspraak voor jouw permanente eyeliner en ontdek zelf het verschil! Onze ervaren specialisten staan klaar voor jou. Klik hieronder om direct jouw datum en tijd te kiezen.