Acne behandelingen

Acne is een veelvoorkomend huidprobleem dat kan leiden tot onzekerheid en gebrek aan zelfvertrouwen. Het kan voorkomen op verschillende delen van het lichaam, maar het meest voorkomende gebied is het gezicht. Acne kan variëren van mild tot ernstig en kan leiden tot littekens als het niet behandeld wordt. Gelukkig zijn er verschillende behandelingen beschikbaar om acne te verminderen en te voorkomen. De behandelingen kunnen variëren van topische crèmes en gels tot orale medicatie en zelfs chirurgische ingrepen. Het is belangrijk om te werken met een dermatoloog om de juiste behandeling te kiezen die het beste bij jouw specifieke behoeften en situatie past.

Wanneer je last hebt van acne kan dat heel vervelend zijn. Je probeert deze plekjes altijd te verbergen zodat mensen dit niet zien of dat je er niet steeds aan hoeft te denken. Daarbij kan acne jarenlang aanhouden wanneer je hier niets aan doet. Dat wil je al helemaal niet.

Het verschil tussen een standaard schoonheidsbehandeling en een speciale peeling

Het eindresultaat is het belangrijkste. Het gaat er immers om dat jij van je acne af komt. Dan wil je juist kijken naar een oplossing die niet oppervlakkig maar juist in de diepere huidlagen terecht komt. Zo werkt het in je lichaam:

Er zitten talgklieren in de dermus (dit is een bepaalde huidlaag). Deze kunnen verstopt raken. Dit zorgt voor een ontsteking in de huid wat zich uit als een pukkel of vervelend rode plekjes (acne). Om in de diepere huidlaag te komen heb je bepaalde zuren nodig. Deze zuren zitten verwerkt in een fruitzuur peeling.

Gezien elke fruitzuur zich richt op een ander huid probleem is er de volgende fruitzuurpeeling mogelijk voor het verhelpen van acne:

Image skincare Peel : Intensieve huidverbetering start bij de Peelings. Dit realiseren we door op een gecontroleerde manier een dun laagje huid te verwijderen. Hierdoor verwijderen we de oneffenheden in de huid. Fijne rimpels, acné of littekens worden minder zichtbaar of verdwijnen. De werkzame stoffen in de Peelings werken ook stimulerend voor de cellagen in de diepere huid, waardoor deze minder snel veroudert.

Om de acne onder controle te krijgen en maken wij een stappen plan. Om te beginnen met thuis producten!

WAT KUNT U VAN ONS VERWACHTEN?

Acneproducten voor thuis

Onze huid heeft talg nodig om de huid soepel te houden. Gedurende de dag maakt een huid talg aan, waardoor een huid ‘s avonds vaak vetter aanvoelt dan in de ochtend. Bij een acne huid loopt het proces iets moeilijker. In plaats van dat de talg via de poriën uit de huid gaat en op de huid gaat liggen, blijft de talg bij een acne huid opeen gehoopt zitten in de porie. Door middel van de thuisverzorgingsset, willen wij ervoor zorgen dat de huid het natuurlijke proces weer terug krijgt. De thuisverzorgingsset verschilt per persoon en wordt op de conditie van de huid aangepast.