Microblading wenkbrauwen

Microblading wenkbrauwen is een semi-permanente make-up techniek die wordt toegepast om PMU wenkbrauwen aan te brengen. De PMU techniek Microblading is één van de technieken die onze PMU specialisten gebruiken bij het aanbrengen van semi-permanente make-up wenkbrauwen. Andere technieken voor de wenkbrauwen zijn boldbrows en powderbrows.

WAT KAN JE VAN ONS VERWACHTEN?

Microblading wenkbrauwen voor en na

Ben jij benieuwd naar microblading voor en na foto’s? In de de afbeelding hieronder vind je voor en na foto’s die gemaakt zijn door een PMU specialist van MOOIinstitute.

Wat is microblading?

Bij microblading wenkbrauwen wordt er met behulp van flinterdunne naaldjes, lijntjes met pigment in de vorm van haartjes aangebracht net onder de bovenste huidlaag. Dit wordt volledig handmatig gedaan. Tijdens een behandeling wordt er gekeken naar de groeirichting van jouw haartjes. De microblading strokes worden in deze richting aangebracht. Dit geeft een gedefinieerd en vol resultaat dat er natuurlijk uitziet. 

Microblading behandeling

De behandeling start met een consult. Samen met jou wordt er overlegd wat jouw wensen zijn. Ook worden de vorm, kleur en intensiteit van de wenkbrauwen in overleg bepaald. De wenkbrauwen worden getekend en aangepast door één van onze PMU specialisten, net zolang totdat jij tevreden bent met het beoogde resultaat. Zodra jij tevreden bent, gaat de behandeling van start.

Met een vegende beweging middels de haristroke techniek, worden er natuurlijke pigmenten aangebrand onder de huid. In de ‘’krasjes’’ die in de huid ontstaan blijft pigment achter. Een microblading behandeling duurt ongeveer 2.5 uur. Voor deze behandeling is er ook een nabehandeling nodig om een langdurig effect te verzekeren. De nabehandeling vindt ongeveer 6 weken na de 1e behandeling plaats. Gemiddeld blijft het pigment na de laatste touch-up 1 tot 3 jaar zitten. Mocht je na 1,5 jaar besluiten om de microblading wenkbrauwen bij te werken, kan je dit tegen gereduceerd tarief doen.