Permanente make-up Eyeliner

Regelmatig horen wij van onze klanten dat zij dagelijks tijd besparen met de permanente make-up. Je bent dan niet meer dagelijks bezig om je eigen tot in perfectie op te maken. Je hoeft dan ook niet eindeloos uit te geven aan dure oogpotloden en mascara’s. Met de techniek en perfectionisme van onze specialisten heb je al na 1 behandeling op de rand van je oogleden een visueel vollere wimpers. De permanente make-up kan niet alleen op de wenkbrauwen, maar ook op de ooglijnen en de lippen worden toegepast. Met de permanente make-up eyliner krijg je een natuurlijke look met een heel eenvoudige behandeling. Tijdens de intake bespreken wij de perfecte vorm die bij je past en zorgen er voor dat het naar wens uit komt. Hoe eyeliner gezet wordt en welke soorten er zijn zal ik je op de deze pagina verder uitleggen.


Hoe wordt permanente make-up eyeliner aangebracht?

Wij werken met een ultrafijne naalden die met behulp van een apparaat het pigment aanbrengt. Uiteraard wordt gedurende behandeling alle veiligheidsvoorschriften en hygiënemaatregelen van de GGD opgevolgd. Het pigment wordt onderhuids door middel van fijne bewegingen aangebracht. Indien gewenst brengen wij eerst een verdovende zalfje aan om minder pijn tijdens de behandeling te ervaren.

Voor wie is het geschikt?

Vrijwel iedereen kan voor de behandeling kiezen. De behandeling is ook geschikt voor mensen met Alopecia areata of haaruitval als gevolg van medicatie of een andere aandoening. Daarnaast kiezen veel vrouwen voor permanente make-up ogen en eyeliner omdat met een kleine behandeling je make-up altijd goed zit. Je bent ’s ochtends minder tijd kwijt met het aanbrengen van cosmetica. En dan zeker als men niet handig is met het opbrengen van de make-up.  Wij zien in de praktijk dat sporters voor de permanente make-up kiezen. Je hoef je immers geen zorgen te hoeven maken over het uitlopen van de make-up in het zwembad, aan het strand, duiken of in de sauna. Daarnaast biedt permanente make-up interessante mogelijkheden als men allergisch is voor ingrediënten van cosmeticaproducten. De door ons gebruikte producten zijn hypo-allergeen en zijn van hoogwaardige kwaliteit.