BIAB Nagels

Een BIAB behandeling is een vorm van kunstnagels zetten. BIAB staat voor ‘’builder in a bottle’’. Het eindresultaat van een BIAB nagels zit tussen gel lak en acrylnagels in. BIAB nagels zijn dikker en minder flexibel dan gelnagels, maar dunner en flexibeler dan acrylnagels. BIAB nagels zorgen voor een versteviging van de nagels. Tevens herstelt het beschadigde nagels en egaliseert de oneffenheden in de nagels. BIAB nagels blijven ongeveer tot 4 weken zitten. Hierna is weer een nieuwe BIAB behandeling nodig.

Bij BIAB nagels worden uw eigen nagels niet verlengt met tips. Natuurlijk kunnen uw nagels alsnog verlengt worden. Dit wordt bij een BIAB behandeling echter gedaan met de BIAB lak zelf.

WAT KUNT U VAN ONS VERWACHTEN?

BIAB behandeling Rotterdam

MOOIInstitute is een beautysalon gevestigd in Rotterdam. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in BIAB nagels. MOOIInstitute is gevestigd in Hillergersberg op de Weissenbruchlaan. 

Voordelen van BIAB nagels

BIAB nagels kennen veel voordelen ten opzichte van gelnagels of acrylnagels. Echter betekent dit niet dat enkel BIAB nagels aan te raden zijn. Afhankelijk van jouw specifieke wensen kunnen we bekijken welke nagel behandeling het meest geschikt is voor jou.

Hieronder worden de grootste voordelen van een BIAB nagels genoemd:

  • Nagels kunnen gesculpt worden
  • Uw natuurlijke nagel wordt steviger en gezonder
  • Beschadigt uw natuurlijke nagel niet
  • Geschikt voor nagelbijters
  • Kleinere kans op breken en scheuren

Hoe gaat een BIAB behandeling in zijn werking

Als allereerste worden uw natuurlijke nagels schoongemaakt en voorbereid. De voorbereiding bestaat uit het terugduwen van de nagelriemen, verwijderen van glans en het vijlen van de nagels. Als allereerste wordt er een strijklaag op de nagels aangebracht en uitgehard. Vervolgens wordt er een bolletje rubber base aangebracht en verdeeld over de nagel. Hierna wordt er een topcoat aangebracht en uitgehard onder een UV-lamp.

Tijdens de behandeling kan u de kleur van de BIAB lak uitkiezen.

BIAB behandeling inplannen

Wilt u een BIAB nagels afspraak maken? U kunt via onze site makkelijk een online afspraak inplannen. Kies de juiste behandeling en kies vervolgens een datum en tijd die voor u schikt.