Huidanalyse gezicht

Vraag je je af of jouw huid voldoende ondersteuning krijgt van je huidige beauty routine? Voel je je onzeker over je huid en ben je het zat om allerlei producten en behandelingen te proberen zonder resultaat? Dan is een huidanalyse voor je gezicht de oplossing voor jou. Veel huidproblemen zoals acne, roodheid en pigmentvlekken beginnen diep onder de oppervlakte en worden pas zichtbaar als het probleem verergert. Misschien heb je al van alles geprobeerd, van crèmes tot schoonheidsbehandelingen, maar zonder het gewenste resultaat. Met de geavanceerde OBSERV huidscan van Mooi Institute kunnen we deze problemen vroegtijdig opsporen en aanpakken, zodat jij weer kunt stralen met een gezonde huid.

Waarom een Observ huidscan?

 • Gedetailleerde weergave van je huid
  Met een huidanalyse ontdek je belangrijke aspecten zoals hydratatie, pigment, bloedvaatjes, en poriestructuur.

 • Effectief behandelplan
  Op basis van de huidanalyse ontvang je een op maat gemaakt behandelplan dat specifiek op jouw huid is afgestemd.

 • Visualisatie van je huidverbetering
  Door de huidscan kunnen we de voortgang van je huidverbetering monitoren en je een persoonlijk en gedetailleerd advies geven.

Resultaten huidkenmerken

De zes lichtmodi van de OBSERV 520X brengen in slechts 10 seconden alle huidkenmerken in beeld. Het is mogelijk om de resultaten op verschillende manieren met elkaar te vergelijken.

 • Daglicht modus: Voor algemene observatie en als referentie voor de andere lichtmodi.
 • Cross-gepolariseerde modus: Toont vasculaire activiteit, roodheid, couperose, rosacea, etc.
 • Parallel-gepolariseerde modus: Maakt grove poriën, rimpels en fijne lijntjes zichtbaar.
 • True UV-licht modus: Toont pigmentatie, zonneschade, droge huid, dunne kwetsbare huid, talgproductie, littekenweefsel, etc.
 • Wood’s modus: Voor analyse van huidtype, droge huid, dunne kwetsbare huid en talgproductie.
 • Gelaatstint modus: Maakt gelaatstint, pigmentatie, vasculaire activiteit en roodheid zichtbaar.

Zichtbare huidkenmerken

Met behulp van de verschillende lichtbronnen kunnen de volgende kenmerken zichtbaar worden gemaakt:

 • Pigmentatiestoornissen: Verdeling van melasma pigmentatie.
 • Huidschade door zonlicht: Gedehydrateerde huid, milia (gerstekorrels).
 • Overmatige talgklierproductie: Vet huidtype (porfyrine), verstopte poriën.
 • Lage talgklierproductie: Droog huidtype, verhoornde huid.
 • Huidveroudering: Rimpels, huidverslapping en ouderdomspigmentatie.
 • Gevoelige dunne huid: Huidoppervlaktetextuur.
 • Vasculaire gebieden: Roodheid, couperose en rosacea.
 • Verminderde bloedcirculatie: Huidirritatie.

Huidanalyse gezicht resultaten

Ben jij benieuwd naar Observ huidanalyse resultaten? In de de afbeelding hieronder vind je de verschillende licht modus foto’s van de Observ huidanalyse gezicht. Deze beelden tonen de effectieve resultaten die we zullen bespreken voor een effectief behandelplan.

Observ huidscan

Huidanalyse gezicht voor een stralende huid: dagelijkse verzorging en voorbereiding op speciale gelegenheden

De conditie van je huid is bepalend voor je uitstraling. Als je huid niet in goede conditie is, ziet hij er vaak dof, vermoeid en soms zelfs grauw uit. Dit kan je onzeker maken. Voor je dagelijkse skincare routine biedt Mooi Institute de perfecte ondersteuning met een gedetailleerde huidanalyse gezicht. Onze OBSERV-huidscan helpt om de onderliggende oorzaken van je huidproblemen te ontdekken, zoals hydratatietekort, pigmentvlekken, en tekenen van veroudering. Met deze informatie kunnen we een effectief behandelplan opstellen, zodat jouw huid er weer gezond en stralend uitziet.

Wil je je beste zelf presenteren op belangrijke momenten zoals een bruiloft, sollicitatiegesprek of een andere speciale gelegenheid? Bij Mooi Institute helpen we je met een traject op maat. We beginnen met een uitgebreide huidanalyse gezicht door middel van de OBSERV 520X, die jouw huid onder vijf verschillende lichtmodi bekijkt en vastlegt. Op basis van deze analyse stellen we een persoonlijk behandelplan op, dat bestaat uit verschillende huidverbeterende behandelingen tot aan jouw speciale dag. Zo zorgen we ervoor dat je huid op zijn best is en jij met zelfvertrouwen kunt stralen.

Hoe fit is jouw huid?

Met de OBSERV 520X maken wij zichtbaar wat het blote oog niet ziet! Dit betekent dat wij problemen in de diepere huidlagen kunnen identificeren voordat ze zichtbaar worden aan de oppervlakte. Dit stelt ons in staat om je een behandeling op maat te geven, gebaseerd op een nauwkeurige diagnose van je huid.

Huidanalyse gezicht met behulp van licht

De OBSERV 520X maakt gebruik van vijf verschillende huidanalyse-modi, waardoor we een gedetailleerd en compleet beeld krijgen van jouw huidconditie. De technologie maakt gebruik van speciaal licht dat door de verschillende huidlagen dringt en zo een helder beeld geeft van de staat van je huid. Hierdoor kunnen we niet alleen bestaande problemen aanpakken, maar ook toekomstige huidproblemen voorkomen.

Onze werkwijze

Bij Mooi Institute beginnen we elke gezichtsbehandeling met een grondige huidanalyse gezicht. Dit stelt ons in staat om je huid in detail te bekijken en te begrijpen wat je huid nodig heeft. Op basis van deze analyse stellen we een persoonlijk behandelplan op dat volledig is afgestemd op jouw huidtype en -conditie. Hierdoor kunnen we gerichte en effectieve behandelingen aanbieden die zorgen voor een gezonde en stralende huid.

Maak een afspraak

Wil je meer weten over de conditie van jouw huid en ontdekken welke behandelingen het beste bij jou passen? Boek dan nu een ‘Consult gezichtsbehandeling Observ 520’ bij Mooi Institute. Onze ervaren huidspecialisten staan voor je klaar om je te helpen naar een betere huid.

huidanalyse gezicht