Behandelingen voor kalknagels: ontdek hoe je ze voorgoed kunt bestrijden

Ben je op zoek naar een gerenommeerde salon voor de behandeling van kalk- of schimmelnagels met laser?

Heb je last van kalknagels die je zelfvertrouwen beïnvloeden? Wil je graag gezonde, mooie nagels zonder zorgen over schimmelinfecties? Wij hebben de perfecte oplossing voor jou! Maak kennis met onze geavanceerde kalknagelbehandeling met laser.

Boek vandaag nog een vrijblijvend intakegesprek zonder wachttijd bij Mooi Institute.

 

 

 

 

Lasertechnologie bij kalknagelbehandeling

Lasertechnologie is een opkomende behandelingsoptie voor kalknagels. Deze niet-invasieve procedure richt zich rechtstreeks op de schimmelcellen in de nagel en kan helpen om de infectie te elimineren zonder de gezonde nagel te beschadigen.

Doel van de Laserbehandeling

De laserbehandeling is ontworpen om schimmels in de nagel te vernietigen. Het laserlicht dringt door de nagelplaat heen en verwarmt de schimmelcellen, wat resulteert in hun vernietiging.

Behandelingsproces bij laseren van kalknagel

Kalknagel laseren

Heb je last van een kalknagel of schimmelnagel? Dan zou de behandeling kalknagel laseren wellicht voor jouw de perfecte oplossing zijn. Kalknagel laseren is een behandeling tegen een schimmelnagel of kalknagel. Meestal gaat een kalknagel behandeling gepaard met medicijnen die vervelende bijwerkingen met zich mee kunnen brengen. In de meeste gevallen bij een kalknagel behandeling dien je maanden lang, dagelijks medicijnen in te nemen om de kalknagel effectief te behandelen. Soms worden crèmes of lakjes geadviseerd die oppervlakkig en de nagelweefsel niet voldoende doordringen. Dat terwijl de schimmel zich diep in het nagelbed bevindt. Een kalknagel laseren biedt een goed en effectief alternatief voor medicijnen en niet effectieve crèmes. 

Hoe werkt een kalknagel behandeling

De kalknagel behandeling start bij het intakegesprek. Samen met een professional zullen wij uw kalknagel behandeling vormgeven. Om de kalknagel te behandelen gebruiken onze specialisten een zeer geavanceerd kalknagel laserapparaat. Het laserlicht wordt in het nagelbed omgezet in warmte, waardoor de schimmel effectief wordt gedood en uitbreiding van de schimmelinfectie wordt stopgezet. Hierna groeit de aangedane nagel langzaam uit en komt er een mooi en gladde nagel voor terug.

Hoe ontstaat een kalknagel?

Hoe ontstaat een kalknagel en kan iedereen een kalknagel krijgen zijn veelgestelde vragen. Een kalknagel of schimmelnagel ontstaat door het schimmelsoort dermatofyten. Dit is dezelfde schimmel die ook voetschimmel veroorzaakt. Een kalknagel ontstaat vooral in slecht groeiende, vochtige nagels en/of beschadigde nagels. Een kalknagel ontstaat door schimmels of gisten die de nagel of het nagelbed infecteren. Het is besmettelijk en kan leiden tot verdikte, verkleurde nagels. Bij vermoeden van een kalknagel, raadpleeg een arts voor diagnose en behandelingsopties.

Waarom kalknagel laten laseren bij MOOI Institute Rotterdam 

Wilt u graag een afspraak inplannen voor een behandeling kalknagel laseren in Rotterdam? Dat kan bij ons in de salon. U kunt een intakegesprek inplannen met één van onze professionals. Tijdens dit intakegesprek wordt er met u besproken hoe de kalknagel behandeling in zijn werk gaat en welke werkwijze er het beste bij u past.

Waar moet ik rekening mee houden voor- en na de behandeling?

Het handhaven van een goede persoonlijke hygiëne en nagelverzorging is essentieel om kalknagels te voorkomen en te behandelen. Zorg ervoor dat je je voeten en nagels grondig droogt na het douchen en draag ademende schoenen om vochtigheid te verminderen, wat schimmelgroei kan bevorderen.
 

Maak nu een afspraak voor een kalknagel behandeling