Overweegt u permanente ontharing? Bij MOOI Institute werken we met de nieuwste en meest geavanceerde lasertechnologie voor definitieve ontharing. De Cutera laser is een vooraanstaande technologie die speciaal ontworpen is om ongewenst haar permanent te verwijderen op een snellere en meer comfortabele manier. Uw benen, bikinilijn, bovenlip of ander lichaamsdeel kunt u bij MOOI Institute dus permanent en gemakkelijk laten ontharen. Daarnaast beschikken wij over huidverbeteringstechnieken.

Het geheim van de Cutera techniek? De techniek beschadigt de haarfollikel. Een licht vegende paint brush techniek, die met een lage dosis energie meerdere malen de haarfollikel behandelt, maakt een behandeling kort, comfortabel en leidt tot uitstekende resultaten. Wij garanderen een effectieve ontharing.

Wist u dat: ‘Laser ontharen én laser huidverbetering een veel geboekte behandeling bij ons is’


Maak gratis kennis met definitief ontharen

Wij adviseren u voor een vrijblijvende informatie en een gratis proefbehandeling contact op te nemen met een van onze huidspecialisten. Tijdens de intake zullen wij uw wensen bespreken en bekijken wij uw huid- en haartype. Indien gewenst zullen wij beide oksels éénmalig gratis behandelen!

Is een laserontharing pijnlijk?

Gedurende behandeling wordt de opperhuid gekoeld met het gepatenteerde koelingssysteem. Dankzij deze koelingssysteem ervaart u de behandeling minder onaangenaam. Er zijn veel klanten die de behandeling pijnloos ervaren. Gedurende behandeling is ons laserapparaat in staat het vermogen dusdanig individueel af te stellen dat de behandeling uiterst comfortabel en effectief is. Daardoor zijn er minder sessies nodig om definitieve ontharing waar te maken.  

Hoeveel behandelingen zult u nodig hebben?

Aantal laserbehandelingen/sessies is individueel, per huid- en haartype afhankelijk. Onze huidspecialisten zullen tijdens de intake altijd uw wensen bespreken en een advies uitbrengen wat het advies is voor uw huidtype. Uit ervaring weten wij dat de meeste mensen ongeveer 5-6 behandelingen nodig zullen hebben voor een effectief resultaat. Dit in tegenstelling van vele andere apparaten waar men gemiddeld 8 behandelingen nodig heeft. Uiteindelijk bent u bij ons goedkoper uit en kost het u minder tijd om gehele behandeling te doorlopen. 

treatment-hair-removal-armpit
Lase ontharing
treatment-hair-removal-treatment-upperlip

 

Voordelen van de Cutera XEO

  • Nagenoeg pijnloos zonder medicatie of andere voorbehandeling;
  • Langdurig resultaat
  • Snelle behandelingstijd; vaak minder dan 30 minuten;
  • Geen hersteltijd, direct na de behandeling kunt u uw dagelijkse bezigheden weer oppakken;
  • Effectief voor alle huidtypen, inclusief de gebruinde huid, als wel voor verschillende haartypen;
  • Hoge dekkingsratio garandeert dat elke follikel wordt behandeld;
  • Perfect voor elk lichaamsdeel, inclusief de meer gevoelige delen zoals gezicht, nek en bikinilijn;
  • Veilige behandeling het hele jaar door en dus ook in de zomer!

In Nederland beschikken wij als een van weinigen over de Cutera laser apparaat. Ons apparatuur is goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration en CE, welke perfect geschikt is om de algemene complexiteit en gezondheid van de huid te verbeteren.

Lase ontharing