laser ontharen

Definitief laser ontharen

Definitieve laser ontharing met een diode laser is de meeste effectieve methode en geschikt voor ieder huidtype. Bij MOOI Institute werken wij zo met de nieuwste en meest geavanceerde lasertechnologie voor definitieve ontharing. Ons salon beschikt over een diode-laser én een IPL laser. Afhankelijk van de huidtype en de wensen zullen wij een van de twee technieken toepassen. Daardoor kunnen wij jou een veilig en effectieve behandeling bieden. In tegenstelling tot vele andere apparaten weten wij ook nog eens de aantal behandelingen beperken tot maar gemiddeld 5. Dat scheelt jou tijd en kosten! 

Overweeg je permanente ontharing? Bij MOOI Institute gevestigd in Rotterdam werken we met de nieuwste en meest geavanceerde lasertechnologie voor definitieve ontharing. De Cutera laser is een vooraanstaande technologie die speciaal ontworpen is om ongewenst haar permanent te verwijderen op een snellere en meer comfortabele manier. Uw benen, bikinilijn, bovenlip of ander lichaamsdeel kun je bij MOOI Institute dus permanent en gemakkelijk laten ontharen. Daarnaast beschikken wij over huidverbeteringstechnieken.

Het geheim van de Cutera techniek? De techniek beschadigt de haarfollikel. Een licht vegende paint brush techniek, die met een lage dosis energie meerdere malen de haarfollikel behandelt, maakt een behandeling kort, comfortabel en leidt tot uitstekende resultaten. Wij garanderen een effectieve ontharing.

Wist je dat: ‘Laser ontharen én laser huidverbetering een veel geboekte behandeling bij ons is’

Maak gratis kennis met definitief ontharen

Wij adviseren je voor een vrijblijvende informatie en een gratis proefbehandeling contact op te nemen met een van onze huidspecialisten. Tijdens de intake zullen wij jouw wensen bespreken en bekijken wij jouw huid- en haartype. Indien gewenst zullen wij beide oksels éénmalig gratis behandelen! Zo ervaar je zelf kostenloos de behandeling.

Is een laserontharing pijnlijk?

Gedurende behandeling wordt de opperhuid gekoeld met het gepatenteerde koelingssysteem. Dankzij deze koelingssysteem ervaar je de behandeling minder onaangenaam. Er zijn veel klanten die de behandeling pijnloos ervaren. Gedurende behandeling is ons laserapparaat in staat het vermogen dusdanig individueel af te stellen dat de behandeling uiterst comfortabel en effectief is. Daardoor zijn er minder sessies nodig om definitieve ontharing waar te maken. Kortom weten wij laser ontharen pijnloos, effectief en aangenaam te laten ervaren.    

Hoeveel behandelingen zult u nodig hebben?

Aantal laserbehandelingen/sessies is individueel, per huid- en haartype afhankelijk. Onze huidspecialisten zullen tijdens de intake altijd jouw wensen bespreken. Een advies brengen wij pas uit wanneer de huid geanalyseerd is. Uit ervaring weten wij dat de meeste mensen ongeveer 5-6 behandelingen nodig zullen hebben voor een effectief resultaat. Dit in tegenstelling van vele andere apparaten waar men gemiddeld 8 behandelingen nodig heeft. Uiteindelijk ben je bij MOOI Institute goedkoper uit en kost het je minder tijd om gehele behandeling te doorlopen. 

Voordelen van onze laser systemen

 • Het is een medische laser welke in Amerika gefabriceerd en gekeurd is
 • Nagenoeg pijnloos zonder medicatie of andere voorbehandeling
 • Langdurig resultaat
 • Snelle behandelingstijd; vaak minder dan 30 minuten voor bijvoorbeeld armen en benen
 • Geen hersteltijd, direct na de behandeling kunt u uw dagelijkse bezigheden weer oppakken
 • Effectief bij alle huidtypen, inclusief de gebruinde huid, als wel voor verschillende haartypen (en dus ook donshaartjes)
 • Hoge dekkingsratio garandeert dat elke follikel wordt behandeld
 • Perfect voor elk lichaamsdeel, inclusief de meer gevoelige delen zoals gezicht, nek en bikinilijn
 • Veilige behandeling het hele jaar door en dus ook in de zomer behandelen!

In Nederland beschikken wij als één van weinigen over een Cutera laser apparaat. Ons apparatuur is goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) en CE. Beide keurmerken garanderen de veiligheid en effectiviteit. Ons laser apparaat is ook geschikt om de algemene complexiteit en gezondheid van de huid te verbeteren.

Laser of IPL therapie? Wij vertellen je de verschillen

Voor de ontharing richten beide technieken zich op de donkere kleuren (melanine) in het haarzakje. De vraag blijft wat is het verschil tussen IPL en Laser ontharing. Het belangrijkste verschil is het soort licht die de melamine bereikt.

 • IPL is een pluserend en breedband lichtbron
 • IPL richt is minder gericht en bevat een lager energieniveau op het haarzakje
 • IPL is niet geschikt voor één specifiek plek en diep in de huid en zo ook dieper gelegen haarzakjes verhit
 • Laser is juist een selectief lichtbronbundel van enkele millimeters
 • Laser werkt selectiever en richt zich met hoge energie op het haarzakje
 • Laser licht geschikt en veilig voor donkere huidtinten

Conclusie:

De huidspecialisten van MOOI Institute passen IPL regelmatig toe voor het effectie behandelen van littekens en laserontharen voor donkere huidtinten. Over het algemeen word bij alle overige huidtypen de laser toegepast. Wij zullen altijd bij de intake met je afstemmen welke techniek bij jou het beste toegepast kan worden.

Wij beschikken over een huidverbeteringslaser. Niet zo maar een laser! bekijk de video en ervaar het zelf in ons huidkliniek

LASER GENESIS BEHANDELING VAN CUTERA IS EEN ”COMPLEXION PERFECTION” VOOR ALLE HUIDTYPES EN KLEUREN.

Bekijk hieronder de ervaring van Kalin Chase