Microblading hairstroke

Microblading is een techniek waarmee de wenkbrauwen met een semi-permanente tattoo vormgegeven worden. We gebruiken een fijn steriel mesje (blade) om haarfijne sneetjes in de opperhuihuid te maken die nadien worden opgevuld met kleurpigment. Dit resulteert in volle, gedefinieerde wenkbrauwen die er net als echt uitzien.

permanente make-up

Boldbrows Hairstoke

Boldbrows. Is voor diege die van bushy brows houden.
Deze techniek geeft een niet gestylde en natuurlijke look.

De boldbrows is ook microblading in een wat bredere, grove stijl. Deze techniek geeft een niet gestylde en natuurlijke look.
Vooral voor degenen die al van nature een brede wenkbrauwvorm hebben, kan dit een geschikte techniek zijn.

Powder brows

De powder brow techniek geeft een natuurlijk ogend, zacht, poedereffect zonder harde lijnen. De aanzet van de wenkbrauw wordt tijdens de behandeling lichter ingeschaduwd en naar de uiteinden toe donkerder waardoor het een mooie overloop heeft en zacht en natuurlijk oogt. De powder brow techniek is geschikt voor ieder huidtype.

Lippigmentatie

Lippigmentatie is semipermanente make-up die wordt toegepast met een PMU-apparaat.
Met lippigmentatie zien de lippen er elk moment van de dag er verzorgd uit. Zijn je lippen asymmetrisch en wil je graag een mooie vorm, dan is dat mogelijk bij MOOI Institute.

Deepliner/infralash

Deepliner is een nieuwe semi-permanente make-up techniek. Deepliner wordt net aan de grens, tussen de wimpers gezet waardoor de wimpers veel voller en langer lijken. Niet zo heftig als een eyeliner, maar het zorgt wel voor een frisse en vooral open blik. Het is een toevoeging bij het dragen van wimperextensions of een lash lift behandeling. Je uitstraling wordt vriendelijker, en je oogopslag wordt frisser en verandert op een positieve manier! De dikte kan naar wens worden aangepast. Deepliner blijft ongeveer 1,5 tot 3 jaar zitten, en is geschikt voor iedere leeftijd en huidtype.

Eyeliner

Classic Eyeliner is een opvallende, volle eyeliner. Classicliner is perfect voor vrouwen die elke dag zelf eyeliner aanbrengen, maar daar genoeg van hebben. Classic Eyeliner permanente eyeliner geeft je een look die in het oog springt, net als eyeliner die je zelf aanbrengt.