MICROBLADING

Ben je het zat om iedere dag je wenkbrauwen te tekenen en wil je dat je wenkbrauwen er altijd goed uitzien. Met de nieuwste technieken heb je op elke moment van de dag een natuurlijk en volle wenkbrauwen. Of je nou net wakker bent, op vakantie en zelfs tijdens het sporten. Dat kan met semipermanente make-up behandelingen. Wij zijn gespecialiseerd in het zetten van permanente make-up met een bijzonder natuurlijke uitstraling. Ben je benieuwd wat microblading of permanente make-up is? Lees het hieronder:  

WAT IS MICROBLADING OF PERMANENTE MAKE UP (PMU) ?

Met een manuele pen met steriele, ultradunne naaldjes worden er met een vegende beweging, de hairstroke techniek, natuurlijke pigmenten aangebracht onder de huid. In de ‘krasjes’ die in de huid ontstaan blijft pigment achter. Dit geeft een natuurlijk effect. De kleur vervaagt langzaam na één tot drie jaar, vanwege de cel vernieuwing van het lichaam. Dit is een belangrijk verschil met het tatoeëren van de wenkbrauwen, waarbij de pigmenten niet verdwijnen. Permanent make up of PMU wordt in twee behandelingen gezet. De tweede behandeling, oftewel de nabehandeling, vindt 6 weken na de eerste behandeling plaats. Bij deze behandeling kunnen nog eventuele correcties worden aangebracht aan de vorm en de kleur.

TOUCH-UP

Wij spreken pas van permanente make-up wanneer deze in het begin en later regelmatig wordt bijgehouden. Wat is touch-up? het bijhouden van de permanente make-up techniek wordt touch-up genoemd. Gedurende nabehandeling zorgen wij er voor dat de permanente make-up bijgewerkt wordt, anders zal het op den duur vervagen. Gelukkig maken wij gebruik van hoogwaardige producten waardoor pigmenten langer blijven. Gemiddeld blijft het pigment na de laatste touch-up ongeveer 1,5 – 2 jaar goed. Mocht u na 1,5 jaar besluiten om uw permanente make-up bij te werken, dan kunt u tegen een gereduceerd tarief een nieuwe afspraak inplannen.

Veelgestelde vragen over de permanente make-up kunt hier op de volgende pagina vinden: veel gestelde vragen
Previous
Next