Acrylnagels Rotterdam 

Een ‘’ Acrylnagels Rotterdam ’’ afspraak maken? Dat kan bij Mooi Institute. Acrylnagels zijn een populaire keuze als je je nagels wil laten groeien of versterken. Als je op zoek bent naar een salon in Rotterdam waar je acrylnagels kunt laten zetten, bent u bij Mooi Institute aan het juiste adres. Onze professionele nagelstylisten zijn gespecialiseerd in het zetten van acrylnagels en zorgen ervoor dat uw nagels er altijd perfect uitzien. Of u nu op zoek bent naar een natuurlijke look of iets meer opvallends, wij helpen u graag met het vinden van de juiste stijl voor uw nagels. Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak bij onze salon in Rotterdam voor prachtige acrylnagels.

WAT KUNT U VAN ONS VERWACHTEN?

Acrylnagels opvullen in Rotterdam

Ben jij op zoek naar een nagelsalon die acrylnagels kan opvullen in de omgeving Rotterdam? Dan ben je bij Mooi Institute aan het juiste adres. Naast het zetten van een nieuwe set acrylnagels, kunnen wij ook uw oude set opvullen. 

Meestal is het nodig om na 3 of 4 weken uw acrylnagels te laten opvullen. Dit komt omdat uw eigen nagels groeien en hierdoor ontstaat er uitgroei van uw kunstnagel. Bij een opvullen wordt de ruimte tussen de nagelriem en de kunstnagels opgevuld en bijgewerkt. Hiermee krijgt u uw acrylnagels weer mooi.

Wat zijn acrylnagels? 

Acrylnagels zijn een vorm van kunstnagels. Deze worden op uw natuurlijke nagels aangebracht. Er wordt een poeder vermengd met een vloeistof, waardoor er een kneedbaar bolletje ontstaat. Dit bolletje wordt over uw eigen nagel uitgesmeerd en wordt vervolgens gehard door de lucht. Acrylnagels kunnen aangebracht worden met of zonder verlenging van uw eigen nagels. In onze salon zijn er diverse kleuren beschikbaar. Ook is het mogelijk om nail art, glitters of een French manicure aan te brengen op de acrylnagels. 

Verschil acrylnagels en gelnagels

Bij gelnagels wordt er gebruik gemaakt van een stroperige lak die uw nagels verstevigd terwijl er bij acryl gebruik wordt gemaakt van een poeder. De stroperige gel lak wordt laag voor laag aangebracht en uitgehard onder een UV-lamp. Bij Acrylnagels wordt het uitgehard in de lucht. Hieronder worden de grootste verschillen tussen acrylnagels en gel nagels kort uitgelicht:

  • Acryl nagels zijn gemakkelijker te verwijderen
  • Gel nagels worden uitgehard onder een UV-lamp en acrylnagels drogen door de lucht
  • Gel is flexibeler waardoor de nagel makkelijker meebuigt en dus minder snel breekt. Acryl is daarin tegen veel harder en sterker.
  • Gel nagels zijn iets duurder, omdat het langer duurt om ze te plaatsen en er meerdere lagen worden aangebracht
  • Gel nagels zijn lastiger om te verwijderen dan acrylnagels
  • Gel nagels ogen natuurlijker dan acrylnagels
  • Bij acrylnagels komen er meer chemische stoffen vrij dan bij gel nagels

Afspraak inplannen

Wil jij een ‘’ acrylnagels Rotterdam ‘’ afspraak maken? Dat kan u online inplannen. Kies de juiste behandeling en kies vervolgens een datum en tijd die in je agenda past.