Wat is een peeling?

Een peeling is een intensieve exfoliatie behandeling in het gezicht. Deze gezichtsbehandeling zorgt voor ‘gecontroleerde huidschade’. Dit klinkt eng en schadelijk voor de huid, echter is dit zeker niet het geval. De bovenste huidlaag die bestaat uit dofmakende dode huidcellen worden verwijderd, waardoor er een nieuwe gladdere, strakkere en stralende huid vrijkomt. Uw huidcellen worden zo als het ware vernieuwd. 

WAT KUNT U VAN ONS VERWACHTEN?

Microdermabrasie

Een intensieve peeling die wij aanbieden is microdermabrasie. Met deze behandeling kunnen een tal van huidproblemen worden aangepakt. Zo kan een verouderde huid opfrissen en de gevolgen van acné verzachten.

Ook kan deze peeling helpen bij een huid die:

  • Verdikt is
  • Door veroudering last heeft van verslapping 
  • Door de zon beschadigd is
  • Een vale of doffe teint heeft door een slechte doorbloeding (rokershuid)
  • Vet is en onzuiverheden bevat
  • Littekens en rode vlekjes heeft als gevolg van acné
  • Grove poriën laat zien
  • Pigmentstoornissen heeft

Behandelingstechniek peeling

Tijdens de peeling worden er microfijne kristallen gebruikt. Deze worden via een straalkop op uw huid gespoten en weer weggezogen. Dit proces veroorzaakt een peeling waarbij een aantal lagen met dode huidcellen verdwijnen. Het gevolg hiervan is dat de doorbloeding van uw huid wordt gestimuleerd. Bovendien maakt uw lichaam hierdoor nieuwe collageen en elastine vezels aan. Dit zorgt voor de verfijning van lijntjes en een frissere, egalere en mooiere huid.

Pakket opties peeling

Een peeling kuur bestaat altijd uit 3 behandelingen, waarbij u de 3e behandeling gratis krijgt. Dit complete pakket kost €145. Afhankelijk van uw wensen en uw huid kunt u er ook voor kiezen om 6 behandelingen te nemen. U krijgt bij dit pakket 2 behandelingen gratis + een gratis SPF 20 sun care van 100ml t.w.v. €15. Dit pakket kost €275. U kunt er ook voor kiezen om een losse behandeling te kopen. Dit kost €65 per behandeling.

De peeling behandeling

De peeling behandeling begint met een uitgebreide huidanalyse. In overleg samen met jou kijken en bespreken we de best aanpak. Hierna wordt de huid (diep) gereinigd. Vervolgens wordt de peeling behandeling uitgevoerd. Tot slot verzorgen wij uw huid met een concentraat (ampul) en crème. Na de behandeling is het belangrijk om een sterke zonnebrandcrème te gebruiken.

Nabehandeling peeling

Aangezien de huid na een behandeling veel vocht heeft verloren en nog moet herstellen, is een goede nazorg heel belangrijk. Het is belangrijk om de huid goed te voeden met verschillende crèmes. Daarnaast mag u 24 uur lang geen make-up dragen, de eerste weken mag u niet zwemmen in chloorwater en tot 4 weken na de behandeling is zonnen/de zonnebank ook af te raden.

Wanneer mag je geen microdermabrasie behandeling ondergaan?

Er zitten wat contra-indicaties aan de microdermabrasie behandelingen. U mag géén microdermabrasie ondergaan bij moedervlekken, eczeem, psoriasis, huidontstekingen, koortslip, zonverbranding, vitamine A medicatie (roaccutane) voorgeschreven door een arts, rosacea, huidkanker, zwangerschap, actieve acné, herpes en actinische keratose.

Afspraak inplannen

Wilt u een afspraak inplannen voor een peeling / microdermabraserie behandeling in onze salon in Rotterdam? Dat kan gemakkelijk online. U kiest eerst de juiste behandeling en vervolgens kunt u een dag en tijd uitkiezen die voor u het beste uitkomt. U kunt een afspraak maken door op de onderstaande knop te klikken.