De schoonheidssalon van MOOI Institute biedt werkelijk alles wat u zoekt in een goede salon. Specialistische gezichtsbehandelingen, laser ontharing, laser huidverbetering, nieuwe nagel set, een kapbeurt of vele andere diensten van ons. 

DUO behandeling

Ben je ook zat om hele dagen thuis te zitten? Zou je niet even met je vriendinnen, moeder, dochter en of je partner verwend willen worden? 

Misschien heb je iets te vieren of wil je soms een dierbare verrassen met iets speciaals. Bij ons, MOOI Institute kan je een complete dag samenstellen met de door jouw gewenste behandelingen voor twee of meerdere personen. Uiteraard corona-proof!

Tijdens de behandelingen (naar keuze) wordt er bij ons gewerkt met producten van de meest hoogwaardige kwaliteit van ons huidverbeteringsmerk IMAGE skincare. Hierdoor geniet u niet van zo maar een, evenwel ook van een direct huidverbeterend resultaat.

Wanneer je liever een andere of meerdere behandelingen wenst, of met meer dan twee personen hiervan wilt genieten. Dan kun je gerust contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. Wij bezorgen je graag een onvergetelijke dag.

Voorbeeld arrangement

Laat je helemaal verwennen met een gezichtsbehandeling, een uitgebreide gezichtsmassage en afsluitend met een (spa)pedicure. Helemaal afgestemd op jouw huid krijg je een heerlijk masker, worden je wenkbrauwen bijgewerkt, je gezicht onthaard en daarna een lekkere, ontspannende en heilzame gezichtsmassage. 

 

 

Doordat wij flexibel en divers zijn dan alle andere schoonheidssalon en alles onder één dak kunnen bieden weten wij onze diensten op uw wensen af te stemmen. 

 

Vindt u het leuk samen met uw partner of een vriendin heerlijk te ontspannen en tot rust te komen? Dan is een spa-pedicure duo-behandeling wat voor u. Zo kunt u samen met een andere tegelijkertijd worden behandeld. 

 

IMAGE skincare

Internationaal expert IMAGE skincare bewerkstelligt doeltreffende resultaten voor elk huidtype. Het is één van de snelst groeiende leveranciers van huidverzorgingsproducten en realiseert huidverzorging van het hoogste niveau. Wilt u een mooie huid? Dan moet u volgens IMAGE skincare beginnen met het krijgen van een gezonde huid. De producten en behandelmethoden van IMAGE skincare helpen u daarbij.

 

Schoonheidsbehandelingen