Pedicure Rotterdam

Bent u op zoek naar een professionele beautysalon voor een pedicure in Rotterdam? De manicure- en pedicure specialisten van MOOI Institute verzorgen graag uw pedicure in Rotterdam. Kom in ons beautyhuis in Rotterdam helemaal tot rust of kom gezellig samen met een vriend of vriendin ontspannen en bijkletsen tijdens een pedicure behandeling. Bij MOOI Institute kunt u genieten van een heerlijke verzorgende pedicure en nog veel meer andere behandelingen!

U kunt naast voor een pedicure behandeling ook perfect bij ons terecht voor vele andere beauty behandelingen zoals een bezoekje aan de kapper of de manicure.

Pedicurebehandelingen van MOOI Institute

Voeten dragen u uw hele leven lang, dus een pedicure is zeker geen overbodige luxe. Je voeten verdienen zeker wat speciale aandacht. Veel mensen denken dat een pedicure gelijk staat aan het laten lakken van de teennagels, maar niets is minder waar. Een pedicure is namelijk veel meer dan dat. Maar wat houdt een pedicure behandeling bij MOOI Institute dan precies in?

Tijdens deze pedicure behandeling kunnen we uw teennagels knippen, de nagelriemen verzorgen, verdikte nagels frezen, likdoorns verwijderen en nog veel meer! Een pedicure behandeling zorgt er dus niet alleen voor dat u mooie verzorgde voeten en nagels heeft, maar verhelpt ook allerlei voetklachten zoals eelt, likdoorns of teennagelproblemen zoals schimmelnagels of kalknagels.

Onze gediplomeerde pedicure specialisten hebben heel veel ervaring in dit vak en verzorgen verschillende pedicure behandelingen voor u. Van een voeten spa met bubble, scrub, masker en lotion voor pure ontspanning tot een pedicure met nagels lakken, knippen, frezen, eelt verwijderen en eventuele likdoorns verwijderen. Op het gebied van pedicures bieden wij voor ieder wat wils aan! Staat uw gewenste behandeling niet in onze prijslijst en heeft u andere wensen op het gebied van pedicure? Laat het ons gerust weten, want we luisteren graag naar uw wensen.

Voor de pedicure behandelingen hanteren wij de volgende standaardprijzen:

  • Pedicure met een duur van 45 min: