Sterke, mooi verzorgde nagels zijn onmisbaar in een verzorgd en net uiterlijk. En dat wil toch iedereen? De nagelstylisten van MOOI Institute weten precies wat nodig is om het optimale uit uw nagels te halen. Niet alleen zijn zij expert op het gebied van nagelverzorging, ook kunnen zij uw nagels prachtig ‘aankleden’ met de mooiste kleuren en subtiele versiering.

Merken

opicnd

 

 

 

 

 

 

 

Om tot de beste resultaten te komen is het gebruik van vooraanstaande merken een vereiste. MOOI Institute kiest daarom voor O.P.I en CND Shellac.

De toegankelijke en luxueuze nagellakken van O.P.I. staan bekend om hun buitengewone samenstelling en adembenemende kleuren. Het belangrijkst van een nagellak is dat deze er lang én mooi op blijft zitten. En daar zijn de nagellakken van O.P.I. perfect voor gemaakt. Doordat de nagellakken geen DBP, tolueen of formaldehyde bevatten zijn ze geschikt voor iedereen die voorzien wil worden van prachtige nagels.

Wekenlang plezier van prachtige stevige nagels, dat is wat CND Shellac u biedt. Alle denkbare kleuren zijn verkrijgbaar; het assortiment van het topmerk is zeer uitgebreid. De lak van CND Shellac is erg dun en flexibel en zorgt voor een bescherming van je natuurlijke nagels. Bovendien kan de lak ook op gel- of acrylnagels aangebracht worden.