Onze Diensten

Sterke, mooi verzorgde nagels zijn onmisbaar in een verzorgd en net uiterlijk. En dat wil toch iedereen? De nagelstylisten van MOOI Institute weten precies wat nodig is om het optimale uit uw nagels te halen. Niet alleen zijn zij expert op het gebied van nagelverzorging, ook kunnen zij uw nagels prachtig ‘aankleden’ met de mooiste kleuren en subtiele versiering. Onze medewerkers staan u graag tot dienst voor nagelstyling, pedicure, spa pedicure, manicure en kalknagel behandelingen. 

Wij hebben honderden klanten met een tevreden resultaat terug mogen zien voor de nabehandelingen. Door de ruime ervaring durven wij ons specialisten in pedicure en manicure een van de beste in Rotterdam te noemen. U kunt MOOI Institute kennen van Lifestyle Magazine en van tv (RTL 5 en RTL 4). Door Trendalert en Freshhh zijn wij uitgeroepen tot de top 10 salons van Rotterdam.

Bij MOOI Institute gebruiken wij verschillende top merken zoals: CND, Indigo en GELamour.

Om tot de beste resultaten te komen is het gebruik van vooraanstaande merken een vereiste. MOOI Institute kiest daarom voor O.P.I en CND Shellac.

De toegankelijke en luxueuze nagellakken van O.P.I. staan bekend om hun buitengewone samenstelling en adembenemende kleuren. Het belangrijkst van een nagellak is dat deze er lang én mooi op blijft zitten. En daar zijn de nagellakken van O.P.I. perfect voor gemaakt. Doordat de nagellakken geen DBP, tolueen of formaldehyde bevatten zijn ze geschikt voor iedereen die voorzien wil worden van prachtige nagels.

Wekenlang plezier van prachtige stevige nagels, dat is wat CND Shellac u biedt. Alle denkbare kleuren zijn verkrijgbaar; het assortiment van het topmerk is zeer uitgebreid. De lak van CND Shellac is erg dun en flexibel en zorgt voor een bescherming van je natuurlijke nagels. Bovendien kan de lak ook op gel- of acrylnagels aangebracht worden.

Wist u dat wij vrijwel alle behandelingen onder één dak bieden. Hieronder kunt u zien welke pedicure en manicure behandeling wij bieden. Als pedicure en manicure specialist in Hillegersberg, Schiebroek en Rotterdam helpen wij u vakkundig. Een behandeling is eenvoudig geboekt via onze online agenda. 

Kunstnagels zorgen voor mooie handen en zijn daarom ook uitermate geschikt voor iedereen. Gel is een kant en klare substantie wat op een nagel wordt gemodelleerd
GELNAGEL
Nieuwe nagelset
Gellak (ook wel Gel Nagellak, Gellac of Gel Polish genoemd) is een nagellak op Gelbasis die minimaal 3 weken op de nagels en tot 6 weken op de tenen lang en mooi blijft zitten
GELLAK
Nieuwe nagelset
Of je nu van korte, lange, ovale of rechte nagels houdt, er is een reden waarom manicures tegenwoordig een van de meest populaire behandelingen voor vrouwen zijn
MANICURE
Met gellak
Een pedicure is perfect om je voeten eens lekker te verwennen. Laat de pedicure je voeten verzorgen tot ze weer zacht aanvoelen en je teennagels er verzorgd uitzien
SPA PEDICURE
Voetenverzorging
Een pedicure behandeling speciaal afgestemd op de mannenvoeten. Veel mannen ervaren voetproblemen als eelt, schimmelnagels of zweetvoeten. Breng ook een bezoek voortaan net als de kapper ook eens de pedicure. Wij bieden speciale verzorging voor de voeten.
Mannen Pedicure
Voetenverzorging
Zou je niet even met je vriendinnen, moeder, dochter en of je partner verwend willen worden? Misschien heb je iets te vieren of wil je soms een dierbare verrassen met iets speciaals. Bij ons, MOOI Institute kan je een complete dag samenstellen met de door jouw gewenste behandelingen voor twee of meerdere personen.
DUO BEHANDELING
Manicure en Pedicure