De kwaliteiten waarover de visagisten van MOOI Institute beschikken zijn zeer uiteenlopend. We hechten namelijk zeer veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten en doen er alles aan om de resultaten die onze visagisten neerzetten adembenemend zijn. Daarom zijn de visagisten van MOOI Institute allemaal gediplomeerd en beschikken ze over de ervaring en expertise om aan de wensen van iedere klant te voldoen. Of het nu gaat om een prachtige bruidsmake-up of om een natural look: wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Merken

MAC-Logo

image

bobbi-brown-logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

M.A.C Cosmetics

Bij MOOI Institute maken we gebruik van de kwaliteitsproducten van M.A.C Cosmetics. Het professionele en kwalitatieve cosmeticamerk uit New York wordt wereldwijd gebruikt door de beste make-upartists. Met meer dan 100 tinten voor ogen, lippen en gezicht weet M.A.C Cosmetics als geen ander te voldoen aan de grote vraag naar mooie kwaliteitsmake-up.

Make-up Studio Professional Make-up

Het Amsterdamse Make-up Studio is in 1980 ontstaan. Kunst, tolerantie en diversiteit zijn de kernwaarden waar Make-up Studio voor staat. Daarmee is het méér dan kwaliteitsmake-up: het is de missie van Make-up Studio om mensen aan te moedigen om make-up op andere manieren te ontdekken en te gebruiken.

Bobbi Brown

Bij Bobbi Brown begon het allemaal met een eenvoudig idee. Het doel van Bobbi was om make-up te produceren die er natuurlijk uitziet en een lippenstift die lijkt op je natuurlijke lipkleur. Alles begon met de wens zich goed te voelen in haar eigen vel. Ze verkocht haar lippenstiften voor het eerst in 1991 bij Bergdorf Goodman in New York City en vandaag de dag is Bobbi Brown Cosmetics hét nummer 1 make-up artist merk dat werd opgericht door een vrouw.