Geef uw handen en voeten de aandacht die ze verdienen met een manicure- of pedicurebehandeling van MOOI Institute! Uw handen worden dagelijks blootgesteld aan allerlei (schadelijke) stoffen van buitenaf en uw voeten zorgen er iedere dag voor dat u zich kunt voortbewegen. Doordat deze lichaamsdelen dagelijks worden belast is het niet verkeerd om ze af en toe eens lekker in de watten te leggen.

De manicure- en pedicurespecialisten van MOOI Institute zorgen er graag voor dat uw handen en/of voeten weer zijdezacht aanvoelen, verzorgen uw nagels en voorzien ze desgewenst van een mooi kleurtje. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in het verwijderen van eelt, likdoorns en andere ongemakken.

Merken

cnd

 

Wekenlang plezier van prachtige stevige nagels, dat is wat CND Shellac u biedt. Alle denkbare kleuren zijn verkrijgbaar; het assortiment van het topmerk is zeer uitgebreid. De lak van CND Shellac is erg dun en flexibel en zorgt voor een bescherming van je natuurlijke nagels. Bovendien kan de lak ook op gel- of acrylnagels aangebracht worden.

Top nagelstylisten
Wij hebben top nagelstylisten in huis waar beste produten worden gebruikt
Pedicure
Bij ons kunt u terecht voor pedicure behandelingen. Wilt u ook lekker ontspannen met een spa pedicure?
Beautyhouse
Alles onder 1 dak waar alle op gebied van schoonheid samen komt
Slide Heading
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Klik Hier
Previous
Next