Kan uw haar wel een knipbeurt gebruiken, bent u toe aan een nieuw kleurtje of wilt u een complete nieuwe coupe? Dan bent u van harte welkom in de kapsalon van MOOI Institute. Onze gediplomeerde kappers weten als geen ander hoe ze uw haar het beste kunnen behandelen en doen er alles aan om uw haar weer te laten stralen. Bekijk de prijslijst om te zien wat we voor u kunnen betekenen, een afspraak is gemakkelijk en snel gemaakt. 

Merken

redken_logo

 

 

 

 

 

 

 zwart

 

Redken ‘INSPIRATION. FASHION. INNOVATION.’

Creativiteit geïnspireerd door het straatbeeld. Schoonheid die kracht krijgt dankzij innovatie en wetenschap. Artistieke uitdrukking die geen grenzen kent. REDKEN wordt gedreven door passie, spirit en de magische energie van New York. Het merk inspireert stylisten op het gebied van educatie, innovatieve producten en creativiteit. REDKEN zet de toon en brengt vernieuwing voor nu en voor de toekomst.

Kérastase

Kérastase gelooft in de ultieme ervaring van mooi haar. Iedere dag proberen wij consumenten te inspireren met prachtige rituelen en producten om deze ervaring in de salon waar te maken. Hierbij willen wij consumenten inspireren om producten in de salon te kopen in plaats van erbuiten. Ons merk moet daarom niet alleen het symbool zijn van de kracht en de werking van het product zelf, maar ook inzetten op nog meer beleving voor de consument in de salon. Dit is waar de consument in een luxe salon vandaag de dag voor kiest. We zullen ons dit jaar en in de toekomst daarom nadrukkelijk gaan richten op de inrichting van de salon, het advies van de medewerkers, de professionele services en de meest luxe producten die hierbij gebruikt worden.
Als missie hebben wij te groeien naar het meest luxe haar- en hoofdhuidverzorgingsmerk voor consumenten in Nederland.

Kérastase is een op en top Frans haarverzorgingsmerk dat staat voor kwaliteit en luxe. Het is al 5 decennia lang het sterkste merk in de markt op het gebied van haarverzorging dat met de beste kappers van Nederland werkt. Kérastase streeft naar de perfecte salonbeleving, het beste advies, de meest professionele services en de ultieme luxe haarbehandelingen. Het educatieaanbod en het ambassadeurs programma van Kérastase zorgen ervoor dat de stylisten die werken met Kérastase altijd op de hoogte zijn en het beste advies kunnen geven.
Op het gebied van services onderscheidt Kérastase zich met backbar rituelen op maat en natuurlijk de express service Fusio-Dose, waarmee een gepersonaliseerde service voor elke haarwens gegeven kan worden.

Kérastase voert naast haar bekende haarverzorgingsproducten ook een prachtig styling assortiment. Kate Moss is het gezicht van Couture Styling, waarbij de Kérastase touch verenigd wordt met een goede hold voor het creëeren van elk type hairdo.