Kan uw haar goed een knipbeurt gebruiken of wilt u door een professional uw haar mooi laten opsteken voor een bijzondere gelegenheid? Dan kunt u terecht bij MOOI Institute, kapper nabij Blijdorp. Onze kappers zijn echte professionals met jarenlange ervaring. U betaalt echter zeker niet de hoofdprijs. U betaald voor kwaliteit en kwaliteit hoeft niet duur te zijn bij MOOI Institute. Voor een ervaren kapper kunt u bij ons terecht. Wilt u zeker weten dat er plek voor u is? Maak dan een afspraak. Om een afspraak te maken kunt u bellen of via ons boekingssysteem een afspraak inplannen.

Kwaliteit voor uw geld

De specialisten van MOOI Institute zijn stuk voor stuk gediplomeerd en gecertificeerd en beschikken over de nodige werkervaring. Ook hebben ze allemaal een cursus gevolgd bij het beautymerk waarmee ze vanuit MOOI Institute werken. Op die manier waarborgen we de kwaliteit van onze diensten en kunnen we onze klanten de beautyservice bieden die zij verdienen. Stap gerust eens binnen in ons beautyhuis en ontdek wat onze experts voor u kunnen betekenen!

De expertises binnen MOOI Institute

Met 6 gedreven medewerkers verzorgen we alle diensten bij MOOI Institute. Wij hebben voor elke dienst of behandeling gekozen voor kwalitatieve merken. Komt u voor onze kapper nabij Blijdorp? Onze gediplomeerde kappers weten als geen ander hoe ze uw haar het beste kunnen behandelen en doen er alles aan om uw haar weer te laten stralen. Daarbij maken we gebruik van de merken Redken en K